Colaborări

Ești un influencer și ești interesat de o colaborare?

Dragi potențiali influenceri,

dorim să vă împărtășim informații importante despre condițiile noastre de colaborare. Ne concentrăm asupra parfumului, îngrijirii, spălării și senzației de lux. Dorim să lucrăm cu cei care împărtășesc cu adevărat dragostea noastră pentru produsele noastre și valorile pe care le reprezentăm. Înțelegem că mulți dintre dvs. au interese similare și este la fel de important pentru noi ca și susținătorii sau fanii dvs. să împărtășească aceste valori. Atunci când selectăm partenerii cu care să lucrăm, acordăm prioritate și punem accent:

1. Numărul de fani trebuie să depășească 50 000
2. Grupul țintă este reprezentat de femei de peste 25 de ani.
3. Statisticile profilului dvs. din ultimele 30 de zile (conținutul și modul în care răspunde comunitatea dvs.)
4. Preferăm colaborările pe termen lung
5. Platforme: TikTok, Instagram (video+foto)


Prin urmare, dacă sunteți interesat să lucrați cu noi, am dori să analizăm mai atent platforma dvs., conținutul și modul în care comunitatea dvs. se implică. Ne dorim ca colaborarea noastră să fie reciproc avantajoasă și autentică.

Dacă sunteți de părere că împreună putem crea conținut valoros și ne putem consolida brandul, vă rugăm să ne trimiteți ideea dvs. de colaborare împreună cu statisticile dvs. la adresa: miroslava.lesnanska@puellavone.sk. Vom fi bucuroși să analizăm toate detaliile împreună cu Voi.

1 articole în total
Înapoi la cumpărături