Spume de baie

Spuma de baie Puella este o alegere perfectă, pentru cei, care doresc o experiență spa senzuală și relaxantă. Această spumă fermecătoare este concepută pentru a infuza în apa de baie un parfum proaspăt și o notă de lux. Spuma oferă o gamă largă de parfumuri încântătoare, ceva de așteptat deja de la produsele noastre Puella. Spuma de baie oferă esențe de parfum precum vanilie cu lavandă, citrice, note florale delicate, parfumuri de fructe exotice, parfumuri intens răcoritoare și dulci.

Cu spuma de baie Puella, rutina obișnuită devine o plăcere și o bucurie pentru fiecare membru al familiei. Formula sa excepțională nu numai că spumează apa de baie, ci și hidratează și înmoaie pielea. Nu trebuie decât să adăugați o cantitate mică de spumă în apa de baie și veți fi instantaneu scufundați într-o experiență paradisiacă, care vă va învălui într-o îmbrățișare parfumată.

Dacă sunteți în căutarea unui cadou original pentru cei dragi, puteți alege din pachetele cadou cu parfumuri de rufe Puella. Întrebări?

Găsiți răspunsurile pe pagina noastră la secțiunea întrebări frecvente.

Preţ

5 lei6 lei
156

Branduri

1 articole de afişat
Spuma de baie
de la 5 lei

Stire: parfumurile Puella iti aduc ceva nou: SPUMA DE BAIE cu mega efect de spumă, disponibilă în toate parfumurile tale preferate.Bucură-te de o baie parfumată cu Puella Mod...

BATH_FD
1 articole în total
Înapoi la cumpărături