Întrebări frecvente

CARE ESTE DOZAJUL?      

Doza recomandată la parfumurile de rufe Puella - se toarnă 5 ml de concentrat în recipientul pentru balsam al mașinii la 4 kg de rufe. (5ml corespunde cantității unui capac plin pentru sticlele noastre de 500ml și 250ml sau două capace pentru sticluța de 50ml. Pentru mostrele de unică folosință, conținutul complet al săculețului este de 5 ml.)

Raportul de 5 ml de concentrat/4 kg este doza recomandată, clientul putând ajusta intensitatea parfumului în funcție de necesități prin reducerea/creșterea dozei pentru o intensitate mai slabă/mai puternică a parfumului.

 

NU CUNOSC PARFUMURILE PUELLA, CE PARFUM MI-AȚI RECOMANDA?

Vă recomandăm cu siguranță mostrele de unică folosință ale tuturor parfumurilor noastre, pe care le oferim pentru a începe. 6 bucăți în set.

După ce a încercat mostrele, clientul alege parfumul care i se potrivește cel mai bine

Mostrele pot fi găsite în magazinul nostru online (www.PUELLAparfumuri.ro)

 

ESTE PUELLA POTRIVITĂ ȘI PENTRU MAȘINA DE USCAT RUFE?

Când sunt spălate cu produsele PUELLA, rufele pot fi uscate și în uscătorul de rufe și, în plus, nu-și vor pierde parfumul nici după uscare.

 

CARE ESTE TERMENUL DE LIVRARE?

Pachetul va ajunge la dumneavoastră în trei până la șase zile lucrătoare. Viteza unei livrări depinde de situația traficului din fiecare țară, cantitatea de comenzi, starea depozitului nostru și alți factori. Vom face tot posibilul să vă trimitem pachetul cât mai repede posibil.

 

DE LA CE SUMĂ ESTE TRANSPORTUL GRATUIT?

Transportul este gratuit la comenzi de peste 435 lei. Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați pagina Metode de expediere și de plată.

 

AVEȚI VREO ACTIVITATE PENTRU CLIENȚI?

Pe rețelele noastre de socializare Facebook și Instagram organizăm adesea concursuri pentru produsele noastre.


CE PRODUS AȚI RECOMANDA CA ȘI CADOU?

Produsele noastre sunt potrivite ca un cadou pentru toate ocaziile și sărbătorile. Vă recomandăm să alegeți dintr-o varietate de dimensiuni de cutii cadou, pe care le puteți găsi în secțiunea pachete cadou din magazinul nostru online.

 

ȘTIȚI DE CE PRODUSELE PUELLA SUNT DISPONIBILE EXCLUSIV ÎN MAGAZINUL NOSTRU ONLINE ȘI NU ÎN LĂNȚURILE DE MAGAZINE OBIȘNUITE?

Am dori să vă oferim un răspuns la această întrebare și să vă explicăm motivele care stau la baza deciziei noastre strategice. Unul dintre principalele motive este angajamentul nostru necondiționat cu privire la calitatea produselor.

 

  • În primul rând, am ales să menținem o relație directă cu clienții noștri, ceea ce ne permite să oferim cea mai bună experiență de cumpărare posibilă. Acest lucru ne permite să comunicăm direct cu dumneavoastră, să răspundem prompt solicitărilor și să vă oferim o abordare personalizată și individualizată. Credem cu tărie că această abordare ne permite să ne ridicăm la nivelul așteptărilor dumneavoastră.

  • Un alt factor vital este calitatea sustenabilă a produselor noastre. Am investit timp și efort considerabile pentru a selecta cele mai bune ingrediente și pentru a ne conforma celor mai înalte standarde. Obiectivele noastre sunt de a menține un nivel ridicat al calității și de a vă oferi doar ceea ce este mai bun.

  • În plus, prin vânzarea exclusivă a produselor noastre prin intermediul magazinului online, putem menține prețurile stabile și rezonabile. Economiile de costuri operaționale și de distribuție pe care le realizăm sunt apoi reinvestite pentru a îmbunătăți calitatea produselor noastre, oferindu-vă o valoare și mai bună pentru banii dumneavoastră.

    Sperăm că această explicație evidențiază dedicarea noastră față de dumneavoastră, clienții noștri, și calitatea produselor, asupra căreia insistăm. În cazul în care aveți întrebări suplimentare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Suntem aici pentru a vă asista și am fi încântați să vă ajutăm.
parfumuri pentru rufe
Parfumuri pentru rufe
Mergeți la categoria →
Parfumuri de cameră
Parfumuri de cameră
Mergeți la categoria →
mostre și pachete cadou
Mostre și pachete cadou
Mergeți la categoria →
Înapoi la cumpărături