Set de probă 6buc.

Set de șase mostre de unică folosință (6 x 5ml) o doză = 5 ml/4 kg de rufe. 

First Dream JaLu Double Y EmiJa Frayo Queenka

Sunteți interesată de produsele noastre, dar nu știți ce parfum vi se potrivește mai bine?

Vă oferim posibilitatea de a comanda un set complet de șase mostre de unică folosință PUELLA pentru a încerca parfumurile și a vă convinge de calitatea produselor noastre. O mostră este pentru o spălare.

Disponibilă în stoc
15 lei –50 % 7,50 lei
Set de probă 6buc.
Recomandare 6 de spălări
15 lei –50 %

Puteți alege dintr-o gamă largă de parfumuri, cu ceva pentru toată lumea. First Dream, de exemplu, oferă o simfonie dulce de levănțică și vanilie care vă învăluie într-un parfum moale și liniștitor. Pentru cei care preferă prospețimea florilor și a citricelor, există opțiunea JaLu, care oferă o armonie revigorantă a acestor elemente. Dacă sunteți în căutarea a ceva cu o notă exotică, veți aprecia Double Y, cu parfumul senzual al florii de ylang ylang.

EmiJa, pe de altă parte, vă poartă într-o lume de note fructate și condimentate, ceea ce o face o alegere excelentă pentru cei care iubesc parfumurile bogate și interesante. Pentru iubitorii de compoziții floral-fructate, există opțiunea Frayo, care combină elemente florale și fructate într-o simfonie unică de parfumuri. Iar dacă aveți o slăbiciune pentru parfumurile floral-fructate, o să vă placă Queen, care vă va înconjura cu cel mai dulce și irezistibil parfum.

 

Parfumul de rufe Puella este o alternativă excelentă la balsamurile de rufe tradiționale. Parfumurile noastre inovatoare se bazează pe uleiuri parfumate, iar formula lor unică poate fi utilizată pe toate tipurile de țesături. Intensitatea lor distinctivă și de lungă durată vă va parfuma rufele și va crea o atmosferă plăcută în casa dvs.

În plus, atunci când folosiți aceste uleiuri parfumate, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la impactul negativ asupra mașinii de spălat și a uscătorului dumneavoastră.

 

 

 

Testat dermatologic

PUELLA a supus parfumurile sale pentru rufe la teste dermatologice rezervate în mod normal produselor cosmetice. Este important de reținut, că utilizarea parfumurilor de rufe este identică cu cea a balsamurilor de rufe clasice și este diferită de aplicarea tradițională a produselor cosmetice direct pe piele. În ciuda acestei diferențe, testarea parfumurilor a fost un succes, confirmând că, atunci când se respectă dozajul corect și se utilizează în mod corespunzător, aceste produse sunt sigure pentru piele și adecvate pentru utilizarea prevăzută.

Testul dermatologic al parfumului de rufe Puella pentru PUELLAvone, s.r.o. a fost efectuat de CENTRUM estetické dermatologie, léčby akné a obličejových dermatóz syncare plus, s. r. o., 27.09.2023. Disponibil pentru a fi descărcat aici: documentul tradus, documentul original.

 

Ne pasă de compoziția și de calitatea produselor noastre
Fără
metale grele
Vegan
și cruelty free
Fără nanoplastice
și microplastice
Fără parabeni

Parfumurile de rufe nu conțin: metale grele, reziduuri poluante, dioxan, SVHC, parabeni, substanțe PBT/vPvB, microplastice sau nanoplastice.

Nu conține ingrediente de origine animală și nu a fost testat pe animale.

Aveți întrebări?

 

Vă vom răspunde la ele

Răspunsuri
Concepute pentru casa dumneavoastră

 

Parfumurile noastre de rufe se remarcădeoarece, spre deosebire de balsamurile de rufe convenționale, nu înfundă mașina de spălat, nu astupă fibrele rufelor și nu afectează funcționalitatea acestora. Mai mult, formula lor conține un procent ridicat de uleiuri parfumate, asigurând un parfum intens și persistent.

Sfaturi privind utilizarea și dozarea

Informații importante despre produs

Aceste informații conțin avertismentele legislative standard pentru acest tip de produs:

 

First Dream – Lavandă și vanilie (Aromă dulce).
UFI:VXE6-AW59-Y20E-1GX8
PUELLA – parfum de rufe, cel mai parfumat înlocuitor pentru balsamul de rufe, care este dezvoltat pe bază de uleiuri de parfum. Împreună cu alte elemente importante, formează o compoziție unică care face ca produsele Puella să fie excepționale prin expresia lor intensă. Rufele rămân parfumate pentru o perioadă lungă de timp, chiar și după uscarea în uscător. Concentrația ridicată asigură un parfum foarte intens în comparație cu balsamul de rufe convențional, în ciuda dozei reduse. După spălare, nu numai rufele vor mirosi, ci chiar și casa dumneavoastră. Dozaj: Parfumul se dozează în compartimentul pentru balsamul de rufe într-un raport de 5 ml/4 kg de rufe. Atenţie! Produsul este destinat numai mașinilor de spălat rufe (compartiment pentru balsam rufe). In caz de stropire pe o alta suprafata, stergeti imediat cu o carpa umeda/clatiti cu apa. Se pot spăla la o temperatură a apei de până la 60°C. La temperaturi mai ridicate ale apei, există riscul de deteriorare a părților din plastic ale aparatului electrocasnic. Conține: Acetat de 4-terț-butilciclohexil; Linalol; Acetat de linalil; Salicilat de hexil; 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-Octahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etan-1-one; Hexilcinnamaldehidă; Cumarină; Citronelol; Eugenol; Undec-10-enal; d-Limonen; Acetat de geranil; 2-Metil-3-(4-izopropilfenil)propanal; δ-Damascenonă. Poate provoca o reacție alergică a pielii. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Citiți eticheta înainte de utilizare. În caz de iritare a pielii sau de erupție cutanată: consultați medicul. Eliminați conținutul/ambalajul în conformitate cu reglementările naționale.

*În funcție de lotul produsului, aceste informații de pe eticheta produsului vor varia ușor.
 


JaLu –
Flori și citrice (Aromă proaspătă).
UFI:HRCF-8YAY-Q207-M9S9
PUELLA – parfum de rufe, cel mai parfumat înlocuitor pentru balsamul de rufe, care este dezvoltat pe bază de uleiuri de parfum. Împreună cu alte elemente importante, formează o compoziție unică care face ca produsele Puella să fie excepționale prin expresia lor intensă. Rufele rămân parfumate pentru o perioadă lungă de timp, chiar și după uscarea în uscător. Concentrația ridicată asigură un parfum foarte intens în comparație cu balsamul de rufe convențional, în ciuda dozei reduse. După spălare, nu numai rufele vor mirosi, ci chiar și casa dumneavoastră. Dozaj: Parfumul se dozează în compartimentul pentru balsamul de rufe într-un raport de 5 ml/4 kg de rufe. Atenţie! Produsul este destinat numai mașinilor de spălat rufe (compartiment pentru balsam rufe). In caz de stropire pe o alta suprafata, stergeti imediat cu o carpa umeda/clatiti cu apa. Se pot spăla la o temperatură a apei de până la 60°C. La temperaturi mai ridicate ale apei, există riscul de deteriorare a părților din plastic ale aparatului electrocasnic. Conține: Acetat de 4-terț-butilciclohexil; 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-Octahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etan-1-one; Aldehidă C 12 MNA; Dodecanal; Propionat de alil-3-ciclohexil; Citronelol; 2-metil-3-(4-izopropilfenil)propanal; Eugenol; Linalol; 2,4-Dimetilciclohex-3-ene-1-carbaldehidă; Eucaliptol; d-Limonen. Poate provoca o reacție alergică a pielii. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Citiți eticheta înainte de utilizare. În caz de iritare a pielii sau de erupție cutanată: consultați medicul. Eliminați conținutul/ambalajul în conformitate cu reglementările naționale.

*În funcție de lotul produsului, aceste informații de pe eticheta produsului vor varia ușor.
 
 

Double Y –
Aromă de flori Ylang Ylang (Aromă proaspătă).
UFI:K7TX-U11F-G305-T7T5
PUELLA – parfum de rufe, cel mai parfumat înlocuitor pentru balsamul de rufe, care este dezvoltat pe bază de uleiuri de parfum. Împreună cu alte elemente importante, formează o compoziție unică care face ca produsele Puella să fie excepționale prin expresia lor intensă. Rufele rămân parfumate pentru o perioadă lungă de timp, chiar și după uscarea în uscător. Concentrația ridicată asigură un parfum foarte intens în comparație cu balsamul de rufe convențional, în ciuda dozei reduse. După spălare, nu numai rufele vor mirosi, ci chiar și casa dumneavoastră. Dozaj: Parfumul se dozează în compartimentul pentru balsamul de rufe într-un raport de 5 ml/4 kg de rufe. Atenţie! Produsul este destinat numai mașinilor de spălat rufe (compartiment pentru balsam rufe). In caz de stropire pe o alta suprafata, stergeti imediat cu o carpa umeda/clatiti cu apa. Se pot spăla la o temperatură a apei de până la 60°C. La temperaturi mai ridicate ale apei, există riscul de deteriorare a părților din plastic ale aparatului electrocasnic. Conține: Salicilat de hexil; 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-Octahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etan-1-one; Linalol; Dodecanal; Aldehidă C 12 MNA; 2-Metil-3-(4-izopropilfenil)propanal; Eugenol; Cumarină; Heptametil decahidroindenofuran; Citral; 2,4-Dimetilciclohex-3-ene-1-carbaldehidă; 2,4-dihidroxi-3,6-dimetilbenzoat de metil; Cinamat de metil; Acetat de geranil; Izoeugenol; δ-Damascenonă. Poate provoca o reacție alergică a pielii. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Citiți eticheta înainte de utilizare. În caz de iritare a pielii sau de erupție cutanată: consultați medicul. Eliminați conținutul/ambalajul în conformitate cu reglementările naționale.

*În funcție de lotul produsului, aceste informații de pe eticheta produsului vor varia ușor.
 


Emija –
Aromă fructată-picantă.
UFI:6Y71-S1JX-800F-5A3R
PUELLA – parfum de rufe, cel mai parfumat înlocuitor pentru balsamul de rufe, care este dezvoltat pe bază de uleiuri de parfum. Împreună cu alte elemente importante, formează o compoziție unică care face ca produsele Puella să fie excepționale prin expresia lor intensă. Rufele rămân parfumate pentru o perioadă lungă de timp, chiar și după uscarea în uscător. Concentrația ridicată asigură un parfum foarte intens în comparație cu balsamul de rufe convențional, în ciuda dozei reduse. După spălare, nu numai rufele vor mirosi, ci chiar și casa dumneavoastră. Dozaj: Parfumul se dozează în compartimentul pentru balsamul de rufe într-un raport de 5 ml/4 kg de rufe. Atenţie! Produsul este destinat numai mașinilor de spălat rufe (compartiment pentru balsam rufe). In caz de stropire pe o alta suprafata, stergeti imediat cu o carpa umeda/clatiti cu apa. Se pot spăla la o temperatură a apei de până la 60°C. La temperaturi mai ridicate ale apei, există riscul de deteriorare a părților din plastic ale aparatului electrocasnic. Conține: 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-Octahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etan-1-one; Salicilat de benzil; Linalol; Hexilcinnamaldehidă; Acetat de linalil; Piperonal; 2-metil-3-(3,4-metilendioxifenil)-propanal; Citronelol; Geraniol; 4-terț-butilciclohexil acetat; d-Limonen; Acetat de geranil; 6,7-Dihidro-1,1,2,3,3-pentametil-4(5H)-indanonă; δ-Damascenonă. Poate provoca o reacție alergică a pielii. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Citiți eticheta înainte de utilizare. În caz de iritare a pielii sau de erupție cutanată: consultați medicul. Eliminați conținutul/ambalajul în conformitate cu reglementările naționale.
 
*În funcție de lotul produsului, aceste informații de pe eticheta produsului vor varia ușor. 
 
 

Frayo – Aromă florală-fructată (Aromă proaspătă).
UFI:0C1K-R1K9-R30W-GD6Y
PUELLA – parfum de rufe, cel mai parfumat înlocuitor pentru balsamul de rufe, care este dezvoltat pe bază de uleiuri de parfum. Împreună cu alte elemente importante, formează o compoziție unică care face ca produsele Puella să fie excepționale prin expresia lor intensă. Rufele rămân parfumate pentru o perioadă lungă de timp, chiar și după uscarea în uscător. Concentrația ridicată asigură un parfum foarte intens în comparație cu balsamul de rufe convențional, în ciuda dozei reduse. După spălare, nu numai rufele vor mirosi, ci chiar și casa dumneavoastră. Dozaj: Parfumul se dozează în compartimentul pentru balsamul de rufe într-un raport de 5 ml/4 kg de rufe. Atenţie! Produsul este destinat numai mașinilor de spălat rufe (compartiment pentru balsam rufe). In caz de stropire pe o alta suprafata, stergeti imediat cu o carpa umeda/clatiti cu apa. Se pot spăla la o temperatură a apei de până la 60°C. La temperaturi mai ridicate ale apei, există riscul de deteriorare a părților din plastic ale aparatului electrocasnic. Conține: 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-Octahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etan-1-one; Salicilat de benzil; Hexilcinnamaldehidă; Linalol; d-Limonen; Citronelol; Geraniol; Cumarină; Acetat de linalil; 2,4-Dimetilciclohex-3-ene-1-carbaldehidă; Carbonat de cis-Hex-3-en-1-il-metil; (Etoxietoxi)ciclododecan; Damascenonă; Izoeugenol. Poate provoca o reacție alergică a pielii. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Citiți eticheta înainte de utilizare. În caz de iritare a pielii sau de erupție cutanată: consultați medicul. Eliminați conținutul/ambalajul în conformitate cu reglementările naționale.

*În funcție de lotul produsului, aceste informații de pe eticheta produsului vor varia ușor. 
 
 
 
Queenka – Aromă florală-fructată (Cea mai dulce aromă).
UFI:5RA3-G0V6-130A-XN7F
PUELLA – parfum de rufe, cel mai parfumat înlocuitor pentru balsamul de rufe, care este dezvoltat pe bază de uleiuri de parfum. Împreună cu alte elemente importante, formează o compoziție unică care face ca produsele Puella să fie excepționale prin expresia lor intensă. Rufele rămân parfumate pentru o perioadă lungă de timp, chiar și după uscarea în uscător. Concentrația ridicată asigură un parfum foarte intens în comparație cu balsamul de rufe convențional, în ciuda dozei reduse. După spălare, nu numai rufele vor mirosi, ci chiar și casa dumneavoastră. Dozaj: Parfumul se dozează în compartimentul pentru balsamul de rufe într-un raport de 5 ml/4 kg de rufe. Atenţie! Produsul este destinat numai mașinilor de spălat rufe (compartiment pentru balsam rufe). In caz de stropire pe o alta suprafata, stergeti imediat cu o carpa umeda/clatiti cu apa. Se pot spăla la o temperatură a apei de până la 60°C. La temperaturi mai ridicate ale apei, există riscul de deteriorare a părților din plastic ale aparatului electrocasnic. Conține: Hexilcinnamaldehidă; Linalol; Acetat de linalil; Salicilat de benzil; Acetat de 4-terț-butilciclohexil; 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-Octahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etan-1-one; Salicilat de hexil; d-Limonen; Eter metilic de cedril; 2-Metil-3-(4-izopropilfenil)propanal; 6,7-Dihidro-1,1,2,3,3-pentametil-4(5H)-indanonă; Citronelol; 7-Hidroxitronelal; Cumarină; 2-Metil-3-(3,4-metilendioxifenil)-propanal; α-Damascenonă; β-Pinen. Poate provoca o reacție alergică a pielii. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Citiți eticheta înainte de utilizare. În caz de iritare a pielii sau de erupție cutanată: consultați medicul. Eliminați conținutul/ambalajul în conformitate cu reglementările naționale.

*În funcție de lotul produsului, aceste informații de pe eticheta produsului vor varia ușor.
5
717x
4
28x
3
0x
2
0x
1
0x
Nu completaţi acest câmp:
5
OB Avatarul autorului | 14.7.2024
Foarte încântată de parfumurile de rufe. Miros incredibil de bine! 😍😍
5
MD Avatarul autorului | 12.7.2024
Sunt foarte mulțumită. Calitate, miros plăcut, persistent. Toate fac o placere din spălarea rufelor. Sunt minunate produsele!
5
I Avatarul autorului | 12.7.2024
Produsul e ft bun și este baby friendly și skin friendly
5
HA Avatarul autorului | 12.7.2024
Super produse! Miros minunat ✨ tocmai am comandat Double Y- parfum de haine SI parfum de camera, recipient mare. Abia astept sa ajunga coletul! 🥰
5
LC Avatarul autorului | 4.7.2024
Foarte bune produsele, hainele au miros plăcut care chiar rezista . Pot doar sa le recomand
5
BD Avatarul autorului | 27.6.2024
Recomand. Mirosurile sunt extraordinare.!
5
SM Avatarul autorului | 24.6.2024
Buna. Sunt foarte multumita. Mirosul este divin. Dureaza mult timp chiar si dupa ce scoti hainele din masina de uscat rufe. Rosul si verdele este lreferatul familiei.
5
MC Avatarul autorului | 3.6.2024
Miros puternic si rezistent,cel galben imi place cel mai mult.
5
SI Avatarul autorului | 2.6.2024
De când le-am descoperit nu mai folosesc balam pentru rufe.Mirosul este superb și persistent.Recomand cu drag.
5
RS Avatarul autorului | 30.5.2024
Foarte satisfăcut! Cele mai tari parfumuri.
5
DM Avatarul autorului | 22.5.2024
*****
5
TT Avatarul autorului | 17.5.2024
***** Miros persistent.. Foarte multumita!
5
CA Avatarul autorului | 14.5.2024
Miros puternic și persistent. Miros divin. Nr 1 Recomand cu încredere.
5
ES Avatarul autorului | 6.5.2024
Sunt conform așteptărilor. Nu am testat decât 3 din 6 asa ca nu pot spune care îmi place. Mulțumesc și mult succes!
5
CN Avatarul autorului | 3.5.2024
Un miros plăcut și persistent♥️♥️
5
VM Avatarul autorului | 1.5.2024
Sunt pur si simplu superbe…hainele miros divin chiar si dupa ce le usuc in uscator.eu mai folosesc si cand spal pe jos,e o nebunie de miros❤️
5
BI Avatarul autorului | 27.3.2024
Maxime!!! Un miros superb și finuț 💗 Zilele următoare voi depune comanda pentru 3 sticle în cantitate mare!!!
5
AT Avatarul autorului | 22.3.2024
Nu exista cuvinte , am comandat un set de mostre si am impartit si la prieteni , toti au zis ca este extraordinar . Mirosul inca persisita dupa 2 zile de stat la uscat in aer liber si 2 zile de purtat . Urmeaza o comanda pentru cantitati mai mari !
5
PJ Avatarul autorului | 19.3.2024
Am comandat mostre deocamdată, miros extraordinar rufele. Am cumpărat de la Puella ca urmare a faptului că aveam un wrap de la o prietena, care a mirosit luni bune, până l-am spălat eu. Voi comanda în curând la o cantitate mai mare. Mulțumesc!
5
AM Avatarul autorului | 15.3.2024
Sunt foarte multumita de produs, nu stiu la ce aroma sa ma hotarasc, toate miros divin!
5
AS Avatarul autorului | 12.3.2024
Superbe
5
CM Avatarul autorului | 12.3.2024
Recomand! Miros deosebit!
5
SE Avatarul autorului | 7.3.2024
Super parfumate! Işi mențin parfumul o perioadă îndelungată.
5
ST Avatarul autorului | 7.3.2024
Sunt produse minunate cu un miros divin, le recomand cu drag!
5
I Avatarul autorului | 4.3.2024
Miros placut si persistent. Recomand!
5
RI Avatarul autorului | 29.2.2024
Sunt foarte multumita. Am recomandat produsul mai departe. Mirosul este persistent mult timp dupa spălarea hainelor. Inca nu sunt decisa care varianta sa o aleg, toate miros extraordinar. Cu siguranta voi mai comanda.
5
L Avatarul autorului | 29.2.2024
Miros foarte bine și persistă .
5
SM Avatarul autorului | 29.2.2024
Foarte bun balsamul cu un miros superb🥰
5
IM Avatarul autorului | 28.2.2024
Îmi plac foarte mult, nici nu știu pe care să aleg. Miroase toată casa și persistă mirosul.A fost a treia comandă și am să mai fac, numai că nu m-am hotărât ce parfum doresc, deoarece toate miros excelent.O zi frumoasă și comanda o să o fac cât de curând.👌😘
5
FC Avatarul autorului | 9.2.2024
Nu exista balsam ca acesta am luqt seturi de proba si sunt foarte multumit recomnd cu incredere
5
ML Avatarul autorului | 7.2.2024
Miros foarte plăcut și persistent.
5
BC Avatarul autorului | 12.1.2024
Suuuper
5
MS Avatarul autorului | 8.1.2024
Miros minunat si persistent!
5
MG Avatarul autorului | 2.12.2023
Este un produs extraordinar,estet prima oară când îl folosesc,recomand cu caldura!. Sper ca și celelalte produse în cantități mai mari sunt la fel!
5
BV Avatarul autorului | 19.11.2023
Miros puternic și persistent.
5
AT Avatarul autorului | 14.11.2023
Recomand cu drag! Parfum plăcut și de durată.🤗
5
DD Avatarul autorului | 10.11.2023
Miros plăcut și persistent
5
SO Avatarul autorului | 7.11.2023
Foarte placute si persistente parfumurile!
5
DA Avatarul autorului | 28.10.2023
Parfum plăcut și de durata
5
DG Avatarul autorului | 22.10.2023
Super
5
M Avatarul autorului | 21.10.2023
Au un miros extraordinar, nici nu mai ai nevoie de parfumul clasic pentru haine!
5
MI Avatarul autorului | 18.10.2023
Super preț,super produs
5
BS Avatarul autorului | 17.10.2023
Inca nu le-am folosit pe toate, dar, ce am incercat până acum mi se pare un produs de lux față de tentativele, uneori, nereusite de balsam de rufe... Cu siguranță ma voi opri la, cel putin, un sortiment... Vă felicit.
5
DM Avatarul autorului | 17.10.2023
Recomand cu drag , mirosul fain si persista timp indelungat
5
CI Avatarul autorului | 16.10.2023
Pana in momentul de fata am folosit doar 2 pliculete din setul de proba si pot zice ca sunt foarte, foarte multumita de mirosul placut care il au hainele dupa uscare, inclusiv in dulap se simte miros parfumat. Recomand cu toata increderea!!!!
5
RI Avatarul autorului | 15.10.2023
Un parfum plăcut care se menține un timp îndelungat Recomand
5
MM Avatarul autorului | 15.10.2023
Excelent,recomand cu drag
5
ND Avatarul autorului | 11.10.2023
Foarte multumit.
5
A Avatarul autorului | 9.10.2023
Miros foarte placut si puternic.
5
CG Avatarul autorului | 8.10.2023
Super le recomand cu drag!! Miros tare și persistent, cel mai mult mi-a plăcut queenka, dar toate sunt super.
5
VE Avatarul autorului | 6.10.2023
Super, super, de 5 stele
5
MD Avatarul autorului | 4.10.2023
Au un miros plăcut care rezista ,recomand 🥰
5
BL Avatarul autorului | 3.10.2023
Superb mirosul f tare
5
AA Avatarul autorului | 3.10.2023
Super parfumuri, recomand🔥🔥🔥
5
SM Avatarul autorului | 2.10.2023
Maxim. Parfumul folosit la clatire direct in masina de spalat si cu dezinfectant de rufe pe langa, miroase foarte ok. Nu am ce sa ii reprosez, calitativ. Ca si pret, da, pare cam mare. O sa vad financiar cum e dupa ce folosesc o sticla.
5
GM Avatarul autorului | 2.10.2023
Super produsele
5
CC Avatarul autorului | 2.10.2023
Foarte mulțumită! Au un miros puternic...și persistent!
5
NC Avatarul autorului | 2.10.2023
superr
5
AD Avatarul autorului | 1.10.2023
Sunt foarte bune recomand
5
SM Avatarul autorului | 1.10.2023
Momentan am folosit doua dintre cele 6 mostre si miros foarte frumos. Sper ca si produsul este la fel de persistent ca si mostra.
5
GE Avatarul autorului | 1.10.2023
Super👍
5
IC Avatarul autorului | 30.9.2023
Miros minunat si persista mult timp mirosul
5
FC Avatarul autorului | 30.9.2023
Foarte mulțumit și de comanda foarte repede mia ajuns și plus de asta recomand tuturor cu incredere
5
AI Avatarul autorului | 30.9.2023
Arome încântătoare, își menține mirosul timp îndelungat. Recomand.
5
SF Avatarul autorului | 30.9.2023
Super preț ,calitate ireproșabilă transport inclus .Este exact descriere și oferta irezistibila!
5
BM Avatarul autorului | 30.9.2023
produsele sunt interesante, miros bine, am comandat inditial oferta de mostre, inca nu sunt decis la care sa raman, posibil un mic feedback - lichidul sa fie pus in niste mici recipiente de plastic cu un dop (la fel ca la parfumurile de tester) pentru a putea mirosi din fiecare produs in parte, asa din pliculet daca le pui pe toate intr-o punga se amesteca mirosurile pana te decizi asupra caruia vrei sa ramai. in rest, numai de bine!
5
GA Avatarul autorului | 30.9.2023
Super.miros bestial .mirosurile persista in haine.
5
PE Avatarul autorului | 29.9.2023
foarte multumita, hainele miros incredibil de bine
5
TR Avatarul autorului | 29.9.2023
Foarte satisfăcut merită cumpărat dau 5stele
5
BE Avatarul autorului | 29.9.2023
Sunt super produsele! La o masina de 7 kg am pus un pliculet de 5 ml si miroase exceptional in toata casa! Nu ma pot decide care aroma imi place cel mai mult!
5
SA Avatarul autorului | 29.9.2023
Demential,le ador si voi revenii cu o comanda
5
RP Avatarul autorului | 29.9.2023
Foarte multumita! Parfumul persista mult timp, arome incantatoare! Recomand!
5
DN Avatarul autorului | 28.9.2023
Hainele miros foarte bine
5
VG Avatarul autorului | 28.9.2023
foarte multumita, hainele miros incredibil de fain
5
NR Avatarul autorului | 27.9.2023
Sunt chiar super concentrate. La o masina de 9 kg pun un singur pliculeț și miroase demențial. Ceea ce nu pot face inca, este sa mă hotărăsc care este aroma mea preferata! Toate miros atat de frumos incat nu ma pot decide !
5
MM Avatarul autorului | 27.9.2023
Foarte multumit
5
CA Avatarul autorului | 27.9.2023
Foarte puternic și persistent . Recomand
5
I Avatarul autorului | 27.9.2023
Am comandat setul de pliculete pentru proba. Toate miros superb!! Imi e greu sa ma hotarasc la o aroma anume. Cred ca cel rosu e preferatul meu. Mirosul este persistent si pe haine, dar si in baie ramane cateva zile bune. Sunt minunate!
5
AS Avatarul autorului | 26.9.2023
Hainele miros foarte frumos! Recomand!
5
BM Avatarul autorului | 26.9.2023
arome superbe!
5
PM Avatarul autorului | 26.9.2023
Sunt super încântată de calitatea parfumurilor de rufe Puella, mirosul persistă. De asemenea foarte tare ideea de a putea comanda mai întâi mostre și astfel să poți testa diversele arome, plus că le-am prins la un super-preț
5
ES Avatarul autorului | 26.9.2023
Miros superb, aproape ca nu sti ce aromă să alegi, iar mirosul persistă foarte mult pe rufe.
5
GC Avatarul autorului | 26.9.2023
Foarte bine miros si persista pe haine Le recomand cu incredere
5
IA Avatarul autorului | 26.9.2023
Foarte mulțumită! Parfum deosebit.
5
CD Avatarul autorului | 26.9.2023
foarte bune, mirosul persista foarte mult
5
GP Avatarul autorului | 26.9.2023
Raportul calitate/pret este mult peste așteptările mele. Parfumul rezistă pe haine chiar și la 2 săptămâni după spălare. Recomand.
5
DC Avatarul autorului | 26.9.2023
Imi plac. Cred ca am sa mai cumpar.
5
PI Avatarul autorului | 26.9.2023
Foarte încântată de produs. Miros persistent pe haine
5
GR Avatarul autorului | 26.9.2023
Foarte multumita! Au un miros genial aceste parfumuri, persista pe haine
5
GS Avatarul autorului | 26.9.2023
Foarte mulțumită și recomand tuturor!
5
RC Avatarul autorului | 26.9.2023
Exceptionale, miros extraordinar de bine. Foarte multumita. Recomand!
5
CD Avatarul autorului | 25.9.2023
Foarte multumita. Parfum placut, persistent. Mult mai eficient decat balsamul de rufe. Toate miros foarte frumos.
5
MC Avatarul autorului | 25.9.2023
Foarte mulțumită, miros plăcut și de durată, recomand în mod deosebit cel galben!
5
BC Avatarul autorului | 25.9.2023
Miros genial, se păstrează mirosul câteva zile pe haine, foarte concentrat. Foarte mulțumită. Recomand !!!!
5
SI Avatarul autorului | 25.9.2023
Foarte mulțumită! Recomand cu încredere
5
IC Avatarul autorului | 25.9.2023
Foarte bun produsul. Miros persistent. Mostrele deasemenea sunt foarte utile putand astfel alege produsul care se potriveste fiecarei persoane.
5
KE Avatarul autorului | 25.9.2023
Un singur parfum am folosit sper să persiste are un miros foarte plăcut.
5
NC Avatarul autorului | 25.9.2023
Sunt foarte utile aceste mostre, așa ne putem decide care miros ne place mai mult Am incercat doar o monstra, e super , are un parfum de durata!
5
GT Avatarul autorului | 25.9.2023
Foarte frumos miros hainele după spalare
5
AA Avatarul autorului | 25.9.2023
Foarte bun, mirosul puternic și persistent. Livrarea ireproșabilă!
5
GC Avatarul autorului | 25.9.2023
Miros genial de bine toate si mirosul persistă mult timp..Recomand
5
MD Avatarul autorului | 25.9.2023
Miros foarte bine toate si se mentine mirosul pe haine . f buna ideea cu mostre, asa poti sa experimentezi mai multe parfumuri la un cost f mic
5
NC Avatarul autorului | 25.9.2023
Monstrele au un parfum placut
5
AS Avatarul autorului | 25.9.2023
Adoram parfumurile pentru rufe PUELLLA! Este prima comanda și deja ne-am îndrăgostit, asa ca revenim cu siguranță la o noua comanda. Se parfumează toată casa, iar parfumul persista pe haine pana la următoarea spălare. Nu este un parfum deranjant, este unul de proaspăt, fresh, curat si îți dă o stare buna.
5
AI Avatarul autorului | 24.9.2023
Sunt foarte multumit de produse! Mirosul este chiar unul foarte persistent!
5
SA Avatarul autorului | 24.9.2023
Aceste monstre m-au ajutat foarte mult în alegerea unui anumit fel de parfum pe care îl doresc la lenjerie. Miros persistent și după uscare, puțin scump dar merită.
5
TG Avatarul autorului | 24.9.2023
Super mulțumită...raportul calitate -cantitate -pret...super bun
4
FA Avatarul autorului | 24.9.2023
RECOMAND DIN TOT SUFLETUL!!!
5
DD Avatarul autorului | 24.9.2023
Chiar sunt utile mostrele, ne putem da seama care parfum ne place, daca persista.Pret super ok. Foarte mulțumita!
5
DF Avatarul autorului | 24.9.2023
Super ideea cu mostrele, in vederea unei alegeri viitoare. Miros placut, super👍
5
SL Avatarul autorului | 24.9.2023
Un singur plic și toate hainele din mașina de spălat miros super tare. Și tine multe zile.
5
BV Avatarul autorului | 24.9.2023
Sunt foarte bune aceste monstre,te poți decide ce aroma de parfum îți place m-ai mult,nu sunt scumpe, transport gratuit.Recomand cu drag!
5
C Avatarul autorului | 24.9.2023
Pentru mine au fost deoaebit de folositoare aceste mostre deoarece am cunoscut fiecare aroma si am reusit mai usor sa decid care sunt preferatele mele. Mirosul este foarte placut si sunt foarte bine descrise in brosura. Isi pastreaza aroma pe haine un timp indelungat. Cu siguranta voi mai conanda.
5
DM Avatarul autorului | 24.9.2023
Sunt foarte utile aceste mostre. Dar deoarece toate miros bine inca nu am putut sa ne decide.
5
DR Avatarul autorului | 24.9.2023
Super! 😍 Cel albastru am impresia ca miroase a Black Opium❤️ Cel rosu e preferatul meu❤️❤️
5
SN Avatarul autorului | 24.9.2023
Produs care mulțumește și cel mai exigent consumator ! Un parfum elegant și persistent ! Recomand cu mare încredere !!!
5
AS Avatarul autorului | 24.9.2023
Sincer eram pe Facebook și-aparut publicitate cu parfumuri de rufe la început am spus ce am de pierdut cu acesta promoție și am făcut comanda sunt ffffff mulțumit miroase ffff bine hainele nici nu știi care aromă sa alegii toate sunt top toate au o poveste de spus prin aromă recomand cu toată încrederea nu dați banii pe prostii alege acest parfum de rufe și nu vei regreta nici o clipă deja vecinele sunt cu ochii pe mine și am recomandat cu toată încrederea mulțumesc PUELLAPARFUMURI.RO.
5
SB Avatarul autorului | 24.9.2023
Minunate, recomand
5
VB Avatarul autorului | 24.9.2023
Sunt foarte mulțumită de produs
5
OA Avatarul autorului | 24.9.2023
Îmi plac toate foarte mult și mirosul persista multe zile
5
VX Avatarul autorului | 24.9.2023
Mostrele miros foarte bine. Încă nu le-am încercat pe toate, însă până acum sunt mulțumită.
5
RV Avatarul autorului | 24.9.2023
Recomand cu încredere. Foarte mulțumit de mirosul plăcut al hainelor.
5
MM Avatarul autorului | 24.9.2023
Sunt foarte utile aceste mostre, așa ne putem decide care miros ne place mai mult, iar in privința prețului, nu sunt scumpe deloc, mai ales ca avem transportul gratis! Recomand tuturor sa încerce aceste mostre!
5
AC Avatarul autorului | 24.9.2023
Foarte multumimta!
5
NT Avatarul autorului | 24.9.2023
Foarte satisfacut!
5
C Avatarul autorului | 24.9.2023
Miros intens ce persista, recomand!
5
MB Avatarul autorului | 24.9.2023
Foarte bun
5
HV Avatarul autorului | 24.9.2023
Extraordinar
5
MC Avatarul autorului | 24.9.2023
Miros foarte plăcut și persistent ! Recomand .
5
OV Avatarul autorului | 24.9.2023
Sunt minunate!!! Miros foarte bine și persista. Cu siguranta voi comanda cantitate mare 😄. Recomand comandarea mostrelor.
5
MT Avatarul autorului | 24.9.2023
Foarte multumita
4
AA Avatarul autorului | 24.9.2023
Sunt nemaipomenite.Miros toate atât de bine că nu prea știu la care să mă decid.
5
FD Avatarul autorului | 24.9.2023
Foarte puternic miroase, nu pot spune decât MERITA banii
5
NI Avatarul autorului | 24.9.2023
Cel mai bun de pe piata. Miroase foarte frumos si e persistent.
5
RE Avatarul autorului | 24.9.2023
Mă declar foarte mulțumită! Mostre cu un parfum frumos, persistent și consistent. ❤️
5
BM Avatarul autorului | 24.9.2023
Foarte utile aceste mostre, ne ajută să alegem parfumul preferat, deși toate miros foarte bine. Parfumul lor este încântător, puternic și persistent.
5
TI Avatarul autorului | 24.9.2023
Am încercat mostrele. Parfumul rosu mi s-a părut deosebit și e foarte persistent. Nu seamănă cu nimic din ce am încercat pana acum pentru rufe.
5
BR Avatarul autorului | 24.9.2023
Nu ma așteptăm, ca acel mic plicuteț sa parfumeze o mașină întreaga de haine, am rămas suprinsa! Și miros foarte frumos! Recomand
5
DA Avatarul autorului | 24.9.2023
Foarte utile monstele,toate miros superrr bine,nu ma pot decide care imi place mai mult.recomand din suflet
5
CB Avatarul autorului | 24.9.2023
Miros minunat, m au cucerit 🥰
5
MD Avatarul autorului | 24.9.2023
Superb. Miroase de te înnebunește! Copiii si soțul,efectiv adora cum miroase. Este demential! Îmi place maxim! Recomand cu cea mai mare încredere. Nu regret ca,am comandat și cu siguranță,voi comanda incontinuare! Sunt splendide! Le ador!!
5
CB Avatarul autorului | 24.9.2023
Super! am ramas imprsionata de miros si persistenta lui! Recomand!
5
BD Avatarul autorului | 24.9.2023
Fără cuvinte cel mai tare parfum atât pe haine cât și în casa , ma declar foarte mulțumită .
5
KC Avatarul autorului | 24.9.2023
Miros foarte placut.Recomand🤗
4
AM Avatarul autorului | 24.9.2023
Recomand tuturor sa încerce aceste mostre si nu numai...miros genial
5
GA Avatarul autorului | 24.9.2023
Îmi plac toate că lăsa un parfum plăcut , in special Frayo. Recomand pt ca nu mai am nevoie și de balsam odată folosit parfumul de rufe pUella. ❤️
5
CA Avatarul autorului | 24.9.2023
Sunt foarte mulțumită de produsele PUELLA, sunt produse foarte bune și eficiente iar prețul este foarte accesibil tuturor.
5
PV Avatarul autorului | 24.9.2023
Foarte mulțumită!
5
SI Avatarul autorului | 24.9.2023
Mirosuri divine!
5
LO Avatarul autorului | 24.9.2023
Parfumul persistă extrem de mult timp iar mirosul este intens
5
GC Avatarul autorului | 24.9.2023
Recomand ja ju și first dream
5
KS Avatarul autorului | 24.9.2023
Miroase extrem de bine si persista mirosul pe haine.
5
CI Avatarul autorului | 24.9.2023
Ok
5
DD Avatarul autorului | 24.9.2023
Eu sunt foarte mulțumit de produsele voastre ,recomand cu încredere!
5
A Avatarul autorului | 23.9.2023
Chiar eram curioasa de ce imi va spune lumea,sau daca va spune ceva(am citit in comm ca vecinii au laudat parfumul hainelor) si exact acelasi lucru s a intamolat si la mine...o sa mai comand!
5
AM Avatarul autorului | 22.9.2023
Sunt foarte utile aceste mostre, așa ne putem decide care miros ne place mai mult, iar in privința prețului, nu sunt scumpe deloc, mai ales ca avem transportul gratis! Recomand tuturor sa încerce aceste mostre! O data luate aceste mostre va asigur da veți comanda și parfumul care va place mai mult!
5
LB Avatarul autorului | 22.9.2023
Miros genial de bine toate. Și cu un plic atât de mic, sa miroasă toată curtea atât de tare...persistă f bine și pe haine, absolut superb
5
GC Avatarul autorului | 20.9.2023
Super
5
PM Avatarul autorului | 19.9.2023
Foarte mulțumită! Recomand cu încredere! 🤗
5
VR Avatarul autorului | 19.9.2023
Miros persistent, puternic si fffffff placut.
5
AD Avatarul autorului | 19.9.2023
Recoman cu drag
5
TD Avatarul autorului | 18.9.2023
Nu am încercat niciodată un parfum de spălat atât de bun
5
ES Avatarul autorului | 18.9.2023
sunt super pliculetele cu parfumuri. Adevărul este că nici nu sti ce aroma sa o alegi.
5
DD Avatarul autorului | 18.9.2023
Am folosit dozele de probă. Toate variantele de parfum sunt excelente, diversitatea e mereu bine venită. Produsul este excelent, efect conform descrierii.
5
SN Avatarul autorului | 17.9.2023
Recomand sunt f mulțumită. Merita cele 5🌟
5
FG Avatarul autorului | 15.9.2023
Am rămas plăcut surprinsă de persistentă și calitate. Miros minunat ❤️ Abia aștept să îmi iau 500 ml Puella parfum 🤩
5
C Avatarul autorului | 14.9.2023
Parfumurile sunt intense si persista!
5
CM Avatarul autorului | 13.9.2023
Mi-au placut pliculetele cu mostre. Sigur o sa revin cu o comanda in viitor.
5
CV Avatarul autorului | 13.9.2023
Sunt foarte incantata că am găsit aceste parfumuri. Nu le-am incercat pe toate, dar cele folosite miros superbine.
5
CD Avatarul autorului | 12.9.2023
Produsele au un miros plăcut. Recomand!
5
SA Avatarul autorului | 12.9.2023
Foarte frumos miros toate dar cel mai mult mi-a plăcut cel verde și galben persista mirosul și e minunat sa descoperi alte esențe decât cel cu care erai obișnuit o sa revin cu o comanda cât mai curând! 😘
5
AF Avatarul autorului | 12.9.2023
Imi place cu miros toate. O sa revin cu siguranta.
5
SI Avatarul autorului | 12.9.2023
Toate sunt minunate și persistă. 100% satisfacție! Vă recomand să le încercați
5
FG Avatarul autorului | 10.9.2023
Foarte bine miros hainele, desi am pus foarteeee putin intr- o masina intreaga de haine( doar un pliculet de 6 ml ). Sigur revin cu alta comanda.
5
AE Avatarul autorului | 8.9.2023
Imi plac foarte mult, mirosul persista pe haine, sunt excelente, voi mai achizitiona si alte produse, sunt de foarte bună calitate!
5
CM Avatarul autorului | 8.9.2023
Foarte multumita! Recomand cu incredere! Hainele isi pastreaza mirosul. Aromele olfactive sunt placute, am folosit doar cateva mostre, dar deja m-am convins, le voi achizitiona rand pe rand si cele la gramaj mare. Voi incerca si alte produse, dar pana acum... detergentii sau balsmurile de rufe sunt incredibile!!! Imi vine sa spal haine continuu! ❤️
5
PC Avatarul autorului | 7.9.2023
Super multumita! Recomand!
5
AC Avatarul autorului | 7.9.2023
Miros frumos unele din ele, pana acum prefer rosul, cred ca am sa comand un recipient mai mare!
5
SB Avatarul autorului | 7.9.2023
Miroase foarte bine.. mai mult decât ma asteptam.
5
FA Avatarul autorului | 7.9.2023
Fiecare produs are un parfum foarte placut, care rezista foarte mult pe haine.
5
AB Avatarul autorului | 6.9.2023
Am primit cele 6 arome. Cu nerabdare am incercat pe rand. Sunt minunate, dar daca as alege care este preferatul meu este cel rosu. Un produs de calitate, mirosul persista mult timp. Le voi prezenta si cunostintelor.
5
GD Avatarul autorului | 6.9.2023
Extrem de multumită de produs. Mirosul este genial, puternic și foarte rezistent. Recomand!
5
CL Avatarul autorului | 6.9.2023
Mirosul persistă foarte mult pe haine lucru care îmi place și pentru care voi mai achizitiona și alte produse.
5
AT Avatarul autorului | 6.9.2023
Super mulțumită de parfumuri!Preferatele mele sunt cel galben și cel verde, dar toate sunt divine!
5
BL Avatarul autorului | 6.9.2023
Recomand.Produs foarte bun,persista.
5
CG Avatarul autorului | 6.9.2023
Produse de foarte buna calitate! Parfumul rezista mult - dupa ce pun rufele la uscat, in toata casa se simte parfumul Puella. Felicitari pentru calitatea produselor, seriozitate si promtitudine! Recomand cu placere produsele Puella!
5
MC Avatarul autorului | 6.9.2023
Super miros! Persista foarte mult!
5
AR Avatarul autorului | 6.9.2023
Foarte încântată de parfumurile, pentru rufe un miros extraordinar !
5
DM Avatarul autorului | 6.9.2023
Sunt foarte persistente și plăcute ca miros. Mai ales nuanțele de verde, albastru și roșu. Recomand cu drag!
5
MS Avatarul autorului | 6.9.2023
Sunt minunate. ❤️ Recomand cu drag!
5
UI Avatarul autorului | 6.9.2023
Foarte bune! Recomand!
5
CF Avatarul autorului | 6.9.2023
Fiecare sortiment un parfum foarte bun. Imi place enorm de mult!
5
LM Avatarul autorului | 6.9.2023
Parfumul persista foarte mult
5
PD Avatarul autorului | 6.9.2023
Recomand , rufele miros minunat , iar mirosul persista mult timp după ce au fost spălate.
5
NA Avatarul autorului | 5.9.2023
Cel mai bun parfum de haine, nu mai folosesc balsam deloc. Mama care ma ajuta cu călcatul rufelor m-a întrebat cu ce le-am spălat ca miros minunat și se calcă foarte ușor. Și-a făcut și ea comanda, de asemenea am convins o colega de serviciu și pe cumatra mea. Recomand cu mare drag Puella! 🥰♥️
5
EB Avatarul autorului | 5.9.2023
Nu am mai gasit pe piata un balsam de rufe care sa persiste atat de bine si, mai mult, sa miroase atat de bine. Aromele sunt diferite fata de ce găsim pe piata existenta cu o persistenta de neegalat.
5
IE Avatarul autorului | 5.9.2023
Super bune aceste pliculete minune care au un parfum intens si care rezista pana la 2 saptamani!Recomand cu drag!
5
RA Avatarul autorului | 5.9.2023
FOARTE BUNE! RECOMAND!
5
BG Avatarul autorului | 5.9.2023
Miroase foarte frumos ,persista pe haine foarte bine
5
MC Avatarul autorului | 5.9.2023
Sunt mulțumită . Un produs bun.Parfumuri deosebite. Recomand.
5
IL Avatarul autorului | 5.9.2023
Sunt produse de calitate si au un miros foarte frumos
5
SA Avatarul autorului | 5.9.2023
Recomand, sunt minunate, miros superb, iar rufele raman parfumate si dupa cateva zile de la spalare.
5
PS Avatarul autorului | 5.9.2023
Sunt foarte mulțumită de produse. Recomand.
5
DG Avatarul autorului | 5.9.2023
Recomand ! Încă nu am reușit sa le folosesc pe toate, care le-am folosit sunt super 👍👍
5
MM Avatarul autorului | 4.9.2023
Foarte multumita!
5
MT Avatarul autorului | 4.9.2023
FOARTE MULȚUMITĂ! 👍🌹😘
5
CM Avatarul autorului | 4.9.2023
Minunate. Miros foarte frumos și e persistent.
5
RL Avatarul autorului | 4.9.2023
Recomand, mirosul persista
5
ML Avatarul autorului | 4.9.2023
Miros placut, ff puternic si rezistent. Pana acum am incercat 3 variante si toate imi plac.
5
GD Avatarul autorului | 4.9.2023
Recomand,sunt mulțumita de produse!
5
VI Avatarul autorului | 4.9.2023
Recomand toate sunt de calitate miros puternic și de durată
5
VC Avatarul autorului | 4.9.2023
recomand
5
SS Avatarul autorului | 3.9.2023
Sunt foarte multumita! Recomand!
5
CS Avatarul autorului | 3.9.2023
Foarte mulțumită!!!
5
GA Avatarul autorului | 3.9.2023
Recomand. Foarte multumita
5
FS Avatarul autorului | 3.9.2023
Recomand tuturor!
5
PD Avatarul autorului | 3.9.2023
Recomand! Sunt foarte mulțumită!
5
RA Avatarul autorului | 2.9.2023
Recomand. Miros chiar persista
5
SG Avatarul autorului | 2.9.2023
Produsele sunt excelente; nu ne putem hotărî ce mirosuri să alegem că toate se potrivesc de minune. Am hotărât sa cumpăram cate un produs din fiecare! P.S Nu glumim,sunt excelente, suntem mulțumiți, persistă mirosul
5
FI Avatarul autorului | 2.9.2023
Miros divin,mail ales cel cu verde.
5
EP Avatarul autorului | 2.9.2023
Sunt foarte multumită de prodese. Recomand cu încredere. Mirosul persistă.
5
MM Avatarul autorului | 1.9.2023
Recomand , parfumul calitate
5
NC Avatarul autorului | 1.9.2023
Mă declar mulțumită!Recomand!!!
5
GL Avatarul autorului | 31.8.2023
Recomand!! Sunt foarte multumita!
5
RG Avatarul autorului | 30.8.2023
Recomand parfum de calitate fiecare monstra un uparfum ambietor de durata
5
CF Avatarul autorului | 30.8.2023
Sunt foarte multumita de prodese. Nici nu stiu care sa comand deoarece toate sunt foarte placute !
5
AE Avatarul autorului | 30.8.2023
Un produs super bun. Recomand. Parfumul persista si toate mostrele miros frumos. Folosesc de mult timp si sunt foarte incantata.
5
FV Avatarul autorului | 30.8.2023
UN PRODUS FOARTE BUN , ISI MENTIN MIROSUL .
5
PJ Avatarul autorului | 30.8.2023
Am testat mostrele și recomand cu încredere. Mirosul persista.
5
GC Avatarul autorului | 30.8.2023
Super, miroase foarte bine și își menține mirosul pe haine recomand,
5
EB Avatarul autorului | 30.8.2023
Sunt multumita de produs
5
SS Avatarul autorului | 30.8.2023
Super
5
PC Avatarul autorului | 30.8.2023
Dupa multe cautari ,am reusit sa gasesc in sfarsiti un produs care isi mentine pentru mult timp parfumul.
5
AM Avatarul autorului | 30.8.2023
Super
5
AP Avatarul autorului | 29.8.2023
Sunt extraordinare! Mirosul fiecarei mostre fac ca hainele, lenjeria sa zambeasca de atata parfum.
5
EB Avatarul autorului | 29.8.2023
Produse super miros super
5
DM Avatarul autorului | 29.8.2023
sunt super multumita de calitatea parfumurilor de rufe.Miros persistent atat pe haine cat si in casa atunci cand se spala rufele! Recomand cu toata increderea!
5
DI Avatarul autorului | 29.8.2023
Am testat mostrele și m-am convins că parfumul persistă mult timp pe haine și chiar se simte mirosul in dulap. Sunt excelente dar este greu să decizi pe care să îl alegi.
5
PA Avatarul autorului | 28.8.2023
💯 recomand!!!
5
VP Avatarul autorului | 27.8.2023
Super produse, super miros!
5
KK Avatarul autorului | 26.8.2023
Sunt foarte multumita de monstrele. Am adaugat un pliculet la o spalare si se simte mirosul zile intregi. Multumesc, si recomand produsele ! ❤
5
CE Avatarul autorului | 26.8.2023
Sunt foarte bune... persistă mirosul și fiecare miros e aparte!!!
5
IV Avatarul autorului | 25.8.2023
Foarte satisfăcut
5
MC Avatarul autorului | 25.8.2023
Miros plăcut, culori mai vii. Foarte mulțumită!
5
VT Avatarul autorului | 24.8.2023
Sunt foarte mulțumită. Recomand cu încredere.
5
DA Avatarul autorului | 24.8.2023
Minunate! Recomand cu drag! 10✴️
5
NO Avatarul autorului | 23.8.2023
Foarte satisfăcută
5
SE Avatarul autorului | 23.8.2023
Am comandat mostrele de proba, într-adevăr parfumuri deosebite, îți parfumează toată casa când scoți rufele din mașină și chiar și după ce se usucă.
5
MR Avatarul autorului | 23.8.2023
Sunt foarte surprinsa de produsele Puella. Miros extraordinar de divers si fiecare miros este unic si isi pastreaza mirosul in haine.
5
FD Avatarul autorului | 21.8.2023
Își mențin mirosul pe haine.
5
PI Avatarul autorului | 21.8.2023
Am testat mostrele. Am zis: ăsta-i preferatul, sigur. Apoi l-am încercat pe următorul și am zis același lucru. Tot așa în continuare. Sunt deosebite!
5
MO Avatarul autorului | 21.8.2023
Sunt minunate. Recomand cu încredere.
5
IB Avatarul autorului | 20.8.2023
Excelente! Arome persistente mai mult de 2 săptămâni.
5
DN Avatarul autorului | 20.8.2023
Am cumpărat setul de probă. Toate cele 6 mirosuri sunt minunate!🥰
5
GB Avatarul autorului | 20.8.2023
Foarte persistente! Miros bestial! Îmi plac la nebunie!
5
DL Avatarul autorului | 19.8.2023
Foarte bune ,miros persistent .
5
IG Avatarul autorului | 18.8.2023
Mulțumesc frumos pentru setul de 6. Pot spune ca m-au surprins aromele, hainele au un miros foarte plăcut, de parfum. Le recomand cu drag, e greu sa spui ce anume preferi.
5
A Avatarul autorului | 17.8.2023
Recomand, produsele sunt foarte bune, mirosul este plăcut și persistă
5
IT Avatarul autorului | 17.8.2023
Miros foarte bine
5
PC Avatarul autorului | 17.8.2023
Fooooarte mult îmi place cum miros parfumurile de rufe, mai ales Double Y Urmează sa fac o comanda mai mare
5
R Avatarul autorului | 16.8.2023
Foarte multumita.Recomand
5
VP Avatarul autorului | 16.8.2023
Un produs bun,care poate satisface oricat de pretentios esti. Miros placut care persista. Merita pe deplin sa fie achizitionat.
5
GD Avatarul autorului | 16.8.2023
Persistă foarte mult și au un miros minunat. Îmi plac, iar familia mea adoră parfumul rufelor spălate cu produsele voastre. Mulțumesc!
5
SM Avatarul autorului | 16.8.2023
Este super
5
NA Avatarul autorului | 16.8.2023
Excelente!
5
EM Avatarul autorului | 16.8.2023
miros extraordinar, abia aștept sa reușesc sa le încerc pe toate pentru ca nu ma pot hotărâ care miroase mai bine.
5
BO Avatarul autorului | 15.8.2023
Foarte tari, arome excelente și își păstrează mirosul
5
AC Avatarul autorului | 15.8.2023
Foarte mulțumit
5
IK Avatarul autorului | 15.8.2023
Foarte bune
5
BA Avatarul autorului | 13.8.2023
Extrem mulțumit!
5
SG Avatarul autorului | 10.8.2023
foarte bune.arome puternice si persistente
5
AB Avatarul autorului | 9.8.2023
Sunt tare satisfacut de aceste arome ! Si pe deasupra,persista mult ! Chiar isi merita banii !
5
BC Avatarul autorului | 9.8.2023
Produse profesionale!
5
VS Avatarul autorului | 9.8.2023
Sunt satisfacut de arome si persistenta lor. Merita toti banii !!!!
5
RR Avatarul autorului | 8.8.2023
Recomand . Mirosul persista mult .
5
CC Avatarul autorului | 8.8.2023
*****
5
SG Avatarul autorului | 8.8.2023
Am primit setul de probă cu cele 6 parfumuri Puella. Livrarea a fost rapidă, fără costuri de transport. Parfumurile sunt pur și simplu fermecătoare, persistente,. iar aromele nu sunt forțate, nu au mirosul acela sintetic, artificial. Soția mea a fost cucerită de parfumurile Puella, miroase a parfum bun în toată casa și curtea. Mulțumim, Puella, ați câștigat un clinet fidel. Tocmai am făcut o comandă mai consistentă, vom continua să le folosim cu plăcere și încredere. Mulțumim!
5
GN Avatarul autorului | 8.8.2023
Foarte bune
5
NA Avatarul autorului | 7.8.2023
Miros fresh
5
MM Avatarul autorului | 7.8.2023
Foarte mulțumită! Recomand cu toată increderea 🥰
5
RM Avatarul autorului | 7.8.2023
Cele mai bune!!
5
AT Avatarul autorului | 7.8.2023
Recomand cu mare drag, miros placut si persistent. Sigur voi mai comanda!
5
MB Avatarul autorului | 7.8.2023
Am testat mostrele de balsam pentru rufe. Am luat seturi de mostre si le-am facut cadou si toata lumea este foarte incantata de acest balsam parfumat. Toate miros excelent iar parfumul rămâne pe haine foarte mult timp. Cred ca am găsit balsamul perfect. Nu vad cu ce ar putea sa ma convinga un alt brand sa încerc și altceva. Recomand cu mare incredere!!!
5
OB Avatarul autorului | 6.8.2023
Recomand! Lenjeria miroase superrr!
5
MD Avatarul autorului | 6.8.2023
Deși sunt la prima achiziție am fost plăcut surprinsa de mirosul lor.Intradevar își păstrează prospețimea și mirosul.Recomand.
5
MN Avatarul autorului | 6.8.2023
Un produs de nota 10. Toate au miros frumos. Recomand.
5
MV Avatarul autorului | 6.8.2023
Varietate in parfumuri, hainele miros bine, da, m-au surprins intr-un mod placut!
5
BM Avatarul autorului | 6.8.2023
100% Miros plăcut Persistă mirosul foarte mult Rufe pufoase Recomand cu toată încrederea, parfumuri pentru toate gusturile, o gamă mare de mirosuri foarte plăcute! Prețuri bune = calitate superioara
5
AS Avatarul autorului | 6.8.2023
Foarte
5
DI Avatarul autorului | 5.8.2023
Un parfum de rufe excelent! Recomand tuturor.
5
SI Avatarul autorului | 5.8.2023
Foarte mulțumită! Recomand cu mare incredere!
5
LS Avatarul autorului | 5.8.2023
Sunt minunate și au un miros persistent.
5
E Avatarul autorului | 5.8.2023
Excelent ! Miros intens! Recomand!
5
RT Avatarul autorului | 5.8.2023
Mu-a placut foarte mult, chiar persista si miroase superb.
5
SG Avatarul autorului | 5.8.2023
Mi-a lăsat o impresie foarte bună. Mirosul intens s-a împrăștiat în toată casa iar rufele au păstrat prospețimea parfumului.
5
MM Avatarul autorului | 4.8.2023
Am folosit două monstre,miros foarte bine și persistă!Recomand cu mare drag!
5
EA Avatarul autorului | 4.8.2023
Sunt foarte incantata de haine,pur și simplu parfumează și persista aceste produse!Le recomand cu toată încrederea!!!
5
PG Avatarul autorului | 4.8.2023
Recomand. Hainele miros frumos după spălare, iar mirosul persistă. Voi mai cumpăra!
5
DB Avatarul autorului | 4.8.2023
Foarte mulțumită,de mult căutăm ceva atât de puternic și de intens ! Recomand cu mare drag
5
VF Avatarul autorului | 4.8.2023
Foarte plăcut miros. Recomand
5
SR Avatarul autorului | 4.8.2023
Ador cum miroase, si nu ma asteptam ca o cantitate asa mica sa parfumeze o tura de haine ..deci e super
5
FN Avatarul autorului | 4.8.2023
Foarte bun. Am aflat de aceste parfumuri de la o prietena si am comandat si eu. Sunt super multumita. Acum sunt la a doua comanda! 🙏Puella ca existati!
5
CN