Detergent lichid PUELLA

Detergent lichid PUELLA 1000ml - 100 de spălări - Detergent lichid universal, potrivit pentru toate tipurile de rufe cu o concentrație mare de agenți de curățare.

Proprietățile detergentului lichid PUELLA:

  • Detergentul lichid este potrivit pentru spălarea tuturor tipurilor de rufe
  • Detergentul lichid îndeplinește rolul de agent de curățare a rufelor în mod eficient și lasă rufele curate și proaspete după spălare
  • Are un parfum blând și neutru care oferă parfumurilor de rufe și balsamurilor de rufelor spațiu pentru a străluci pe deplin
  • Păstrează culoarea și este delicat cu hainele
  • Îndepărtează în mod eficient chiar și cele mai dificile murdării
  • Potrivit pentru toate tipurile de mașini de spălat
  • Conceput pentru o armonie perfectă a notelor de parfum cu parfumurile de rufe Puella
  • Ambalaj compact

Mod de utilizare: Detergentul lichid se dozează în compartimentul de detergent al mașinii de spălat în proporție de 10 ml de detergent la fiecare 4 kg de rufe. 10 ml corespund unui sfert din capacul ambalajului.

Disponibilă în stoc
Marcă: Puella
169 lei
Categorie: Toate produsele
Gel E shop
Nou

DETERGENTUL LICHID PUELLA  -  Este un produs inovator al atelierului nostru care aduce o experiență perfectă de spălare. Cu formula sa versatilă, puteți fi siguri că rufele dvs. vor fi întotdeauna curate și proaspete. Acest detergent lichid de rufe este conceput pentru a fi potrivit pentru toate tipurile de rufe, fie că este vorba de țesături delicate sau de materiale durabile. Concentrația sa ridicată de agenți de curățare înseamnă că veți avea nevoie doar de o cantitate mică de produs pentru a obține rezultate optime. Doar 10 ml de concentrat pentru fiecare 4 kg de rufe. Dozajul mai mic nu contaminează mașina de spălat și, astfel, îi prelungește durata de viață.

 

MAI MULT DE UN AN DE TESTARE  -  După testarea și dezvoltarea intensivă a detergentului lichid de rufe PUELLA, suntem mândri să vă prezentăm un produs care se află printre cele mai bune din domeniu. Conceput cu grijă, astfel încât proprietățile sale unice să rezoneze perfect cu aromele parfumurilor de rufe Puella. Această uniune aduce armonia perfectă, care oferă rufelor dvs. o senzație de neuitat și de lungă durată de prospețime și parfum de lux.

 

Ne pasă de compoziția și de calitatea produselor noastre
Fără
metale grele
Vegan
și cruelty free
Fără nanoplastice
și microplastice
Fără parabeni

Parfumurile de rufe nu conțin: metale grele, reziduuri poluante, dioxan, SVHC, parabeni, substanțe PBT/vPvB, microplastice sau nanoplastice.

Nu conține ingrediente de origine animală și nu a fost testat pe animale. Mai multe informații despre compoziție.

Gel de rufe Puella. Detergentul universal concentrat foarte eficient pentru toate tipurile de țesături. În plus, este conceput astfel încât să se armonizeze perfect când este utilizat în combinație cu parfumurile de rufe Puella. Pericol! Conține: acid benzensulfonic, derivați de C10-13-alchil, săruri de sodiu. Provoacă iritarea pielii. Provoacă leziuni oculare grave. Nociv pentru mediul acvatic cu efecte pe termen lung. Dacă este necesară consultarea medicului, țineți la îndemână recipientul sau eticheta produsului. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Spălați-vă mâinile și părțile afectate ale corpului bine după utilizare. Evitați dispersarea în mediu. Purtați mănuși de protecție/echipament de protecție a ochilor. ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII: Clătiți cu atenție cu apă timp de mai multe minute. Scoateți lentilele de contact, dacă este cazul și dacă acest lucru se poate face cu ușurință. Continuați să clătiți. Sunați imediat medicul. Eliminați conținutul/ambalajul în conformitate cu reglementările naționale. Conține: subtilisin, compoziție de parfum, amestec de reacție: 5-cloro-2-metil-2H-izotiazol-3-onă [număr CE 247-500-7] și 2-metil-2H-izotiazol-3-onă [număr CE 220-239-6] (3:1). Poate provoca o reacție alergică. 5-<15% surfactanți anionici, 5-<15% policarboxilați, <5% fosfonați, <5% surfactanți amfoteri, <5% săpun, enzime, înălbitori optici, parfum, metilcloroizotiazolinonă, metilizotiazolinonă.


Aveți întrebări?

 

Vă vom răspunde la ele

Răspunsuri
Conceput pentru casa dumneavoastră

 

Detergentul lichid universal pentru rufe PUELLA excelează prin eficiență și eficacitate. În comparație cu detergenții de rufe convenționali, acesta dispune de o concentrație semnificativ mai mare de agenți de curățare, ceea ce permite ca ambalajul produsului să fie compact și dozajul mai mic, garantând în același timp un rezultat perfect de curățare. Ceea ce face ca detergentul lichid PUELLA să fie și mai excepțional este capacitatea sa de a se combina perfect cu aromele parfumurilor de rufe PUELLA.

Sfaturi privind utilizarea și dozarea

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:
Înapoi la cumpărături