Sunt produsele Puella sigure pentru utilizare în timpul sarcinii?

Parfumurile de rufe Puella, ca și alte produse, sunt sigure pentru utilizare în timpul sarcinii și nu afectează fertilitatea. Produsele noastre sunt fabricate cu accent pe calitate și în conformitate cu legile și reglementările stricte ale Uniunii Europene.

Parfumul de rufe First Dream conținea anterior o substanță numită Butilfenil metilpropional, care a fost utilizată în industria cosmetică din Uniunea Europeană ca ingredient de parfum în produsele de îngrijire personală, săpunuri și produse de îngrijire a părului. Produsul care conținea substanța respectivă la acel moment conținea toate informațiile necesare, inclusiv compoziția și avertismentele în conformitate cu legislația aplicabilă.

Utilizarea acestei substanțe a fost restricționată și interzisă începând cu 01.03.2022. Substanța a fost clasificată ca fiind nepotrivită, de asemenea, din cauza posibilelor efecte adverse suspectate asupra sistemului reproducător al organismului uman. Ca urmare, am eliminat această substanță din compoziția parfumului de rufe First Dream.

Ca urmare a interdicției de vânzare a produselor care conțin această substanță, am retras produsele în cauză de la vânzare începând cu 01.03.2022, iar producția acestora a fost oprită.

Înapoi la cumpărături