Altele

Ce tipuri de fragranțe oferiți?

Parfumurile de rufe sunt disponibile în șase fragranțe, în funcție de preferințele dvs.: dulce, proaspătă, florală sau fructată.

Parfumul Double Y vă va încânta cu mirosul elegant al florii de ylang ylang.

Frayo va conferi hainelor dvs. o aromă proaspătă unisex.

Parfumul unisex JaLu vă învăluie într-un parfum proaspăt și adlehidic.

Cu parfumul Queenka, mirosul dulce al florilor și al verii domnește în garderoba dvs.

EmiJa vă îmbogățește textilele cu un parfum fructat și condimentat.

First Dream vă va liniști cu note de lavandă și vanilie.

Dacă doriți să încercați parfumurile noastre, vă recomandăm să comandați setul de mostre de parfumuri pentru rufe, deoarece acestea prezintă fragranțele din gama tuturor produselor noastre.

Sunt produsele Puella sigure pentru utilizare în timpul sarcinii?

Parfumurile de rufe Puella, ca și alte produse, sunt sigure pentru utilizare în timpul sarcinii și nu afectează fertilitatea. Produsele noastre sunt fabricate cu accent pe calitate și în conformitate cu legile și reglementările stricte ale Uniunii Europene.

Parfumul de rufe First Dream conținea anterior o substanță numită Butilfenil metilpropional, care a fost utilizată în industria cosmetică din Uniunea Europeană ca ingredient de parfum în produsele de îngrijire personală, săpunuri și produse de îngrijire a părului. Produsul care conținea substanța respectivă la acel moment conținea toate informațiile necesare, inclusiv compoziția și avertismentele în conformitate cu legislația aplicabilă.

Utilizarea acestei substanțe a fost restricționată și interzisă începând cu 01.03.2022. Substanța a fost clasificată ca fiind nepotrivită, de asemenea, din cauza posibilelor efecte adverse suspectate asupra sistemului reproducător al organismului uman. Ca urmare, am eliminat această substanță din compoziția parfumului de rufe First Dream.

Ca urmare a interdicției de vânzare a produselor care conțin această substanță, am retras produsele în cauză de la vânzare începând cu 01.03.2022, iar producția acestora a fost oprită.

Sunt parfumurile Puella dăunătoare pentru sănătate?

Produsele noastre sunt concepute pentru a se potrivi persoanelor care suferă de alergii și eczeme. Puella a supus parfumurile sale pentru rufe la standardul de testare dermatologică rezervat produselor cosmetice. Până în prezent, nu avem nicio constatare medicală care să confirme o reacție alergică ca urmare a utilizării produselor noastre.

Produsele noastre sunt sigure pentru piele și pentru sănătatea persoanelor atunci când sunt respectate dozajul și metoda de utilizare corecte.

Produsele Puella au fost, de asemenea, supuse unor teste dermatologice. Mai multe informații despre rezultatele testelor pot fi găsite AICI.

Cine este producătorul produselor Puella?

Producătorul produselor noastre este laboratorul ceh Mandario Company s.r.o., cu sediul în Praga.

Produsele Puella pot fi cumpărate și din rețeaua de magazine DM?

Produsele Puella pot fi achiziționate numai în magazinul nostru online puellaparfumuri.ro. Puteți comanda un set de mostre de probă sau puteți alege unul dintre produsele noastre populare.

Cum vă pot contacta?

Ne puteți contacta prin e-mail și prin intermediul rețelelor noastre de socializare.

Activități pentru clienți/concursuri

Pentru activități și concursuri, urmăriți-ne pe rețelele de socializare :)

De unde pot cumpăra produse marca Puella?

Puteți cumpăra produsele noastre în magazinul nostru online www.PUELLAparfumuri.ro.

Acest lucru se datorează faptului că ținem foarte mult la calitatea produselor noastre și dorim, de asemenea, să menținem o relație directă cu clienții noștri și să le oferim cea mai bună experiență de cumpărare posibilă.

Prin crearea propriului magazin online, avem posibilitatea de a comunica direct cu dumneavoastră, de a răspunde la întrebările dumneavoastră și de a vă oferi o abordare personală și individualizată.

Credem că în acest fel putem răspunde așteptărilor dumneavoastră și vă putem asigura o satisfacție maximă.

Ce înseamnă cruelty free și vegan?

Acest lucru înseamnă că produsele noastre nu conțin ingrediente de origine animală și nu au fost testate pe animale.

Dacă este necesar, o declarație pe proprie răspundere din partea producătorului care să ateste că ingredientele și procesul de fabricație nu includ ingrediente de origine animală sau teste pe animale poate fi furnizată la cerere.

Sunt potrivite pentru persoanele care suferă de alergii, copii, bebeluși, animale?

Produsele Puella sunt folosite și de persoanele care suferă de alergii și eczeme și sunt alegerea preferată a familiilor cu copii și nou-născuți. De asemenea, acestea sunt testate dermatologic. Testarea dermatologică a parfumurilor de rufe Puella pentru rufe pentru PUELLAvone, s.r.o. a fost efectuată de CENTRUM estetické dermatologie, léčby akné a obličejových dermatóz syncare plus, s. r. o., în data de 27.09.2023. Pentru mai multe informații, inclusiv rezultatul testării, vă rugăm să consultați descrierea fiecărui parfum de rufe.

Puteți ajusta dozajul produselor în funcție de nevoile dumneavoastră. Dacă parfumul este prea intens, vă recomandăm să reduceți doza până la jumătate.

Acestea sunt potrivite și pentru spălarea țesăturilor destinate animalelor. Cu toate acestea, spre deosebire de oameni, animalele au un simț al mirosului mai sensibil, așa că vă recomandăm să reduceți doza până la jumătate și în acest caz.

Pentru a încerca înlocuitorul nostru de balsam de rufe, puteți comanda un set de probă AICI.

Mediul înconjurător

La Puelle, adoptăm o abordare responsabilă în ceea ce privește protecția mediului. Parfumurile noastre de rufe nu conțin: metale grele, reziduuri poluante, dioxan, SVHC, parabeni, substanțe PBT/vPvB, microplastice sau nanoplastice.

Parfumul este aplicat direct pe haine în mașina de spălat și nu se varsă în canalizare.

Atunci când se respectă dozajul și manipularea recomandată pentru produsele Puella, acesta este potrivit și pentru stațiile de tratare a apelor reziduale și stațiile de epurare a apelor uzate.

Informații despre produse noi

Urmăriți-ne pe rețelele de socializare pentru a fi primii care află despre noutățile noastre :)

Sunt produsele Puella testate dermatologic?

Compania PUELLAparfumuri a supus parfumurile sale pentru rufe la teste dermatologice rezervate în mod normal produselor cosmetice.

Testul dermatologic al parfumurilor de rufe Puella pentru PUELLAvone, s.r.o. a fost efectuat de CENTRUM estetické dermatologie, léčby akné a obličejových dermatóz syncare plus, s. r. o., în data de 27.09.2023. Pentru mai multe informații (inclusiv rezultatul testului), vă rugăm să consultați descrierea parfumurilor de rufe.

Este important de reținut faptul că utilizarea parfumurilor de rufe este identică cu utilizarea balsamurilor de rufe clasice și diferă de aplicarea tradițională a produselor cosmetice direct pe piele.

Aceste produse sunt sigure pentru piele și sunt adecvate pentru utilizarea prevăzută atunci când sunt respectate dozajul și utilizarea corespunzătoare.

13 articole în total
Înapoi la cumpărături