Instrucțiuni de dozare

Dozaj general:

- Dozajul recomandat al produselor de rufe Puella – se toarnă 5 ml de concentrat în recipientul pentru balsamul de rufe în mașina de spălat (prezentat mai jos în imaginea 1) și se pun 4 kg de rufe în mașina de spălat. (5ml corespunde cantității unui capac plin pentru sticlele noastre de 500ml și 250ml sau două capace pentru sticla de 50ml (prezentată mai jos în imaginea 2). Pentru mostrele de unică folosință, întregul conținut al săculețului este de 5 ml).

- Raportul de 5 ml de concentrat/4 kg este doza recomandată, clientul putând ajusta intensitatea parfumului în funcție de necesități prin reducerea/creșterea dozei pentru o expresie mai slabă/mai puternică a parfumului.

 


 Figura 1

 

Dozaj în funcție de tipul de ambalaj:

Mostre de unică folosință:

Mostrele sunt de unică folosință. Întregul conținut al săculețului trebuie turnat în recipientul pentru balsam de rufe (prezentat mai sus în figura 1) la 4 kg de rufe.

Pachet de 50 ml:

Ambalajele de 50 ml au capace mai mici în comparație cu celelalte sticluțe. Un capac de pe flaconul de 50 ml are un volum de 2,5 ml, ceea ce înseamnă că trebuie să puneți două capace pline în recipientul de balsam de rufe pentru a păstra doza recomandată (locul pentru concentrat este indicat mai sus, în imaginea 1).

Ambalaje de 250 ml și 500 ml:

Aceste două dimensiuni de flacoane au același volum al capacului de 5 ml, ceea ce înseamnă că trebuie pus un capac plin în recipientul de balsam de rufe pentru a păstra doza recomandată (locul pentru concentrat este indicat mai sus în figura 1).

 


Figura 2

 

Dozajul la mașina de spălat cu dozare automată a detergentului:

În acest tip de mașină de spălat, turnați concentratul în recipientul pentru balsamul de rufe și setați cea mai mică doză de 5 ml pe ciclu.

 

Îngrijirea mașinii de spălat și a uscătorului:

Mașina de spălat:

Fiecare mașină de spălat are nevoie de o curățare bună din când în când. Cât de des? Producătorii de mașini de spălat specifică în instrucțiuni intervalul de curățare recomandat înfuncție de tipul și marca mașinii de spălat. Dacă intervalul recomandat nu este atins, dar rezultatele spălării nu sunt așa cum ar trebui să fie, mașina de spălat poate fi curățată înainte de atingerea intervalului. De ce se întâmplă acest lucru? Depinde de mulți factori (numărul de cicluri de spălare, duritatea apei, temperatura apei în timpul spălării, tipul de murdărie a rufelor, tipul de material al rufelor, tipul de mașină de spălat).

Mașina de spălat trebuie curățată în conformitate cu instrucțiunile specifice ale producătorului mașinii dumneavoastră de spălat și cu instrucțiunile specifice ale produsului de curățare pe care îl veți utiliza.

Ce trebuie să fie curățat?

- garnitura

- recipientul de dozare

- filtrul

- alte piese ale mașinii de spălat

Figura 3 are rolul de a sublinia faptul că produsul de spălare rufe nu trebuie să se afle în afara recipientului desemnat din mașina de spălat. Dacă, din greșeală, introduceți produsul în mașina de spălat în afara recipientului destinat, trebuie să ștergeți orice scurgere cu o cârpă umedă.

 


 Figura 3

 

Uscător:

Înainte de fiecare uscare:

- asigurați-vă că nu există apă acumulată în recipient.

- verificați și curățați filtrul cu praf acumulat

 

Pentru o curățare detaliată a uscătorului, consultați instrucțiunile pentru tipul specific de uscător.

 

 

 

 

Detergent lichid PUELLA


Mod de utilizare: Urmați instrucțiunile de pe eticheta hainelor și instrucțiunile de dozare și instrucțiunile pentru tipul mașinii dvs. de spălat. Nu supraîncărcați capacitatea mașinii de spălat, astfel încât hainele să aibă suficient spațiu pentru înmuiere, clătire, prespălare, stoarcere în timpul spălării.

Pentru rezultate optime, este important, de asemenea, să ajustați dozarea produsului în funcție de gradul de murdărire a rufelor și de duritatea apei pe care o folosește mașina dvs. de spălat în timpul ciclului de spălare.

Puneți detergentul lichid în compartimentul de detergent al mașinii de spălat într-un raport de 10 ml de concentrat pentru fiecare 4 kg de rufe. 10 ml sunt echivalenți cu un sfert din capacul ambalajului.

  Apă moale Apă dură
Ușor murdare 10 ml 12 ml
Foarte murdare 12 ml 15 ml

 

Scopul nostru este ca dvs. să obțineți rezultate optime cu produsele noastre. Pentru întrebări suplimentare, suntem aici pentru Voi.

 

Înapoi la cumpărături