Instrucțiuni de utilizare și dozaj

POTRIVIT PENTRU
PERSOANELE ALERGICE

 

TRANSPORT
GRATUIT

 

LIVRARE ÎN DECURS
DE 3 ZILE

 

ASISTENȚĂ
PENTRU CLIENȚI

Doza recomandată a parfumurilor de rufe în general

Turnați 5 ml de concentrat de parfum de rufe Puella în recipientul de balsam de rufe și puneți 4 kg de rufe în mașina de spălat. 5 ml corespund cantității unui capac plin pentru sticlele noastre de 500 ml și 250 ml. În cazul sticlei de 50 ml, trebuie să folosiți două capace, deoarece conținutul său este de numai 2,5 ml. În cazul mostrelor de probă, întregul conținut al pliculețului trebuie turnat în mașina de spălat - în recipientul de balsam de rufe. O mostră conține 5 ml de concentrat.

Dozarea parfumului de rufe

 

MOSTRE: turnați întregul conținut al pliculețului (5 ml) în recipientul de balsam de rufe

AMBALAJ 50 ml: turnați 2x capac alb sau 1x capac negru (5 ml) în recipientul de balsam de rufe

AMBALAJ 250 ml: turnați 1x capac (5 ml) în recipientul de balsam de rufe

AMBALAJ 500 ml: turnați 1x capac (5 ml) în recipientul pentru balsam de rufe

 

Spume de baie

 

Pentru un efect spumant maxim, adăugați 10 ml de spumă de baie direct în jetul de apă caldă.

 

Parfumuri de cameră

 

În plus față de balsamul nostru de rufe, oferim, de asemenea, parfumuri pentru cameră sub formă de spray-uri pentru uz zilnic. Parfumuri speciale dezvoltate pentru cameră. Potrivite pentru textile, canapea, perdele, mașină și parfum de interior etc. Vă recomandăm să aplicați spray-ul doar în acest scop.

 

Detergent lichid PUELLA

 

Urmați instrucțiunile de pe eticheta de pe haine, precum și dozajul și instrucțiunile pentru tipul de mașină de spălat. Nu supraîncărcați capacitatea mașinii de spălat, astfel încât hainele să aibă suficient spațiu pentru înmuiere, clătire, prespălare, stoarcere și spălare principală în timpul spălării.

 

Pentru rezultate optime, este, de asemenea, important să ajustați doza de produs în funcție de gradul de murdărire a rufelor și de duritatea apei pe care o folosește mașina dumneavoastră de spălat în timpul ciclului de spălare.

 

 

Detergentul lichid sub formă de gel este dozat în compartimentul de detergent al mașinii de spălat la un raport de 10 ml de concentrat la 4 kg de rufe. 

 

Îngrijirea mașinii de spălat și a uscătorului

Îngrijirea corectă a mașinii de spălat și a uscătorului include curățarea regulată pentru a menține performanța și longevitatea acestora pe termen lung. Urmând procedurile recomandate în instrucțiunile producătorilor, puteți asigura rezultate optime de spălare și uscare.


Înapoi la cumpărături