Povestea noastră

Într-o lume în care inovația întâlnește necesitatea, marca europeană PUELLA a devenit un pionier. Am împins limitele beneficiilor și efectelor parfumurilor de rufe și am redefinit experiența senzorială a îngrijirii rufelor. Cu abordarea noastră vizionară, am dus conceptul de balsam de rufe la un nou nivel de perfecțiune.


Magazinul online puellaparfumuri.ro a fost lansat în 25 aprilie 2020 pe fondul unei pandemii în curs de dezvoltare. Marca Puella s-a confruntat cu restricții din toate părțile, dar nu a fost descurajată de provocările care o așteptau și a urmărit fără compromisuri planurile sale ambițioase.
Dar să ne întoarcem la început


Cu câteva luni înainte de a lansa magazinul online, echipa Puella era hotărâtă în misiunea sa de a livra un produs care să transforme o experiență obișnuită într-o încântare senzorială captivantă. Am petrecut sute de ore căutând necontenit parfumul perfect, fără a ne compromite obiectivul de a atinge perfecțiunea.

Viziunea noastră a mers dincolo de parfumul în sine. Am vrut să creăm un produs care, pe lângă captivarea simțurilor, să întruchipeze calitatea superioară și să creeze o legătură de durată cu cei care îl poartă.

Printr-un proces extins de colaborare cu experți în parfumerie, teste interne riguroase și o dedicare neobosită, am atins succesul. Am deblocat o formulă pentru un produs care și-a câștigat incontestabil titlul de cel mai bun și mai parfumat în ochii clienților noștri.

De asemenea, am introdus standarde stricte și am obținut certificări la nivel european. Ne-am desăvârșit produsele și astăzi ne putem lăuda cu mândrie că sunt cu adevărat cele mai bune de pe piață.

Inovație și revoluție în lumea balsamurilor de rufe


 

Pe o piață în care era rar să găsești un balsam de rufe de acest calibru, Puella a fost primul care a apărut, ca la fix. Oferta unică a mărcii nu numai că a adus un parfum excepțional, dar a revoluționat și modul în care folosim balsamul de rufe.

Puella oferă un parfum intens și persistent cu beneficiile unui balsam de rufe clasic, folosind doar 5 ml de produs la 4 kg de rufe. Pachetul nostru elegant și de design de 500 ml are un număr impresionant de până la 100 de spălări.

Dar angajamentul nostru față de excelență nu se oprește doar la producerea unui produs excepțional. Am proiectat cu meticulozitate toate celelalte produse, etichete și ambalaje pentru a fi elegante, intuitive și pentru a îmbogăți experiența în toate privințele.

Satisfacția clienților
și extinderea mărcii

 


Treptat, parfumurile Puella au împodobit hainele clienților din întreaga țară și o poveste fermecătoare a început să se dezvolte. Comentariile pozitive ale clienților s-au revărsat, fiecare dintre ele atestând atracția captivantă a parfumurilor Puella. Aceste recenzii au lăsat o impresie profundă asupra clienților, care au simțit pe propria piele puterea de neuitat a parfumurilor Puella, consolidându-și loialitatea față de marcă.Acum suntem prezenți în opt țări și ne mândrim cu un total de peste 25.000 de recenzii din partea clienților noștri mulțumiți. Puella visează să devină un lider în lumea parfumurilor.

Angajamentul față de excelență
și inovație

 

Am crezut întotdeauna că eforturile noastre nu trebuie să se oprească la mediocritate. Pasiunea noastră de a crea produse de calitate este ceea ce ne face să continuăm. Colaborăm cu experți, căutăm noi modalități și nu ne este teamă să facem față noilor provocări.

Cu produsele noastre, am selectat fiecare ingredient cu mare precizie și am acordat atenție fiecărui detaliu pentru a obține cea mai înaltă calitate.

Acest lucru ne asigură că menținem standardele înalte, pe care ni le-am stabilit încă din 2020.

Baner 1 B E N E F I C I I L E   C H E I E 
A L E   P A R F U M U L U I   D E   R U F E   P U E L L A
Baner 1

 

 

  • Marca noastră a câștigat încrederea a mii de clienți mulțumiți din opt țări, care ne-au lăsat peste 25.000 de recenzii.
  • Asistența noastră pentru clienți este la cel mai înalt standard, iar personalul nostru calificat profesional va fi fericit să vă ofere toate informațiile de care aveți nevoie, să vă răspundă la întrebări și să rezolve orice complicații. E-mailurile dvs. sunt soluționate în cel mai scurt timp posibil și cu o atitudine profesională.
  • Prețuim foarte mult comenzile dvs., motiv pentru care dorim ca acestea să ajungă la voi nedeteriorate. Asigurăm acest lucru prin utilizarea unor cutii de înaltă calitate în care vă trimitem produsele depozitate cu precizie, securizate în interior cu materiale de umplutură de înaltă calitate. Acest lucru asigură că pachetul este livrat clientului fără deteriorări, chiar și în cazul transportului internațional.
  • Lucrăm cu cei mai buni transportatori de pe piață, pentru a ne asigura că pachetul este livrat clientului cât mai repede și mai sigur. În cele mai multe cazuri, coletul ajunge la client chiar a doua zi.
  • Punem accent pe curățenie și pe o compoziție autentică și de calitate. Parfumurile noastre de rufe se remarcă deoarece, spre deosebire de balsamurile de rufe convenționale, acestea nu înfundă mașina de spălat, nu înfundă fibrele rufelor și, prin urmare, nu afectează funcționalitatea acestora. În plus, ele conțin un procent ridicat de uleiuri de parfum, ceea ce asigură un parfum intens și de lungă durată.
  • Parfumurile de rufe Puella nu conțin clorat de sodiu, metale grele, reziduuri poluante, dioxan, SVHC, parabeni, substanțe PBT/vPvB, microplastice sau nanoplastice. 

 

PUELLA - mai mult decât o marcă

 

PUELLA reprezintă pasiunea noastră și dorința noastră de a aduce o schimbare în lumea rufelor. Suntem mândri de ceea ce am realizat și suntem hotărâți să mergem mai departe.

 

 

Parfumuri pentru rufe
Parfumuri pentru rufe
Mergeți la categoria →
Parfumuri de cameră
Parfumuri de cameră
Mergeți la categoria →
Mostre și pachete cadou
Mostre și pachete cadou
Mergeți la categoria →


MAI MULTE INFORMATII
 

Înapoi la cumpărături