Îngrijirea mașinii de spălat și a uscătorului

  

ADECVATE PENTRU
PERSOANELE ALERGICE

 

TRANSPORT  
GRATUIT

 

LIVRARE
ÎN 3 ZILE

 

ASISTENȚĂ
PENTRU CLIENȚI

De ce este important să aveți grijă de mașina de spălat și de uscător?

Mașinile de spălat rufe și uscătoarele de rufe fac parte din casele noastre și ne fac viața mai ușoară. Îngrijirea corectă a acestor electrocasnice ne va ajuta să economisim bani pe reparații și să le prelungim durata de viață. În plus, menținerea în stare bună a mașinii de spălat și a uscătorului ajută la economisirea energiei și reduce impactul negativ asupra mediului înconjurător.

Cu Puella economisiți

Datorită ambalajului compact al parfumului de rufe Puella, nu economisiți doar spațiu de depozitare, ci și bani. Parfumul persistent, care menține rufele proaspete mult timp după spălare, ajută la reducerea frecvenței ciclurilor de spălare, ceea ce poate prelungi durata de viață a aparatelor dvs. Datorită dozei reduse și formulei atent formulate a parfumurilor Puella, se evită înfundarea mașinii de spălat, prevenind astfel reparații costisitoare. Economisiți bani și păstrați-vă mașina de spălat în condiții optime cu ajutorul soluției inteligente de la Puella pentru rufele dvs.

Îngrijirea mașinii de spălat

Îngrijirea corectă a mașinii de spălat este esențială pentru longevitatea acesteia și pentru curățenia rufelor.
Iată câteva sfaturi cheie pentru a avea grijă de acest ajutor fidel:

 

Întreținerea regulată a mașinii de spălat este importantă. Intervalul de curățare recomandat depinde de tipul și marca mașinii de spălat. Puteți scurta acest interval dacă observați probleme la spălare. Motivele pentru înfundarea mașinii de spălat pot fi variate, inclusiv numărul de spălări, duritatea apei, temperatura apei, tipul de rufe și mașina de spălat. Când curățați, respectați instrucțiunile producătorului mașinii de spălat și utilizați produsul de curățare recomandat.

Curățare completă. Curățați temeinic garniturile, recipientul de dozare, filtrul, tamburul și alte părți ale mașinii de spălat.

Dacă doriți să oferiți mașinii de spălat, rufelor și hainelor dvs. un parfum unic, nu uitați să încercați parfumul de rufe Puella. Acest produs este o alternativă la balsamul de rufe și oferă hainelor un parfum intens și persistent. 

Vărsarea accidentală a parfumului Puella

În caz de vărsare accidentală a parfumului de rufe Puella, procedați astfel:

Curățați imediat tot parfumul scurs cu o cârpă umedă. Acest lucru va împiedica contactul concentratului cu suprafețele și materialele.

Aerisiți bine încăperea, astfel încât mirosul să se disperseze cât mai repede posibil.

Îngrijirea uscătorului

Uscătorul de rufe este un ajutor de nădejde în casă, care economisește timpul petrecut la agățarea și uscarea rufelor. Ca și în cazul unei mașini de spălat, este important să acordați suficientă atenție întreținerii și curățării. Frecvența de curățare și îngrijirea necesară depind de tipul și marca uscătorului. Vă recomandăm să urmați întotdeauna instrucțiunile producătorului și sfaturile oferite în manualul de instrucțiuni al acestui aparat. Cu toate acestea, pentru a vă bucura de funcționalitatea optimă a acestuia, vă rugăm să vă asigurați că urmați aceste sfaturi:

 

Curățarea filtrului uscătorului. Filtrul reține scamele care se acumulează în el de la haine, așa că trebuie curățat în mod regulat. Un filtru curat va asigura o uscare eficientă

Controlul tamburului. De asemenea, ar trebui să verificați din când în când tamburul uscătorului pentru a vedea dacă există scame reziduale, fire sau alte articole de îmbrăcăminte prinse în el.

Verificarea vasului de condensare. Dacă nu aveți un uscător conectat la scurgere, goliți regulat apa din recipientul de condensare.

Înapoi la cumpărături