Cum să dozez parfumul de rufe Puella dacă dețin o mașină de spălat cu funcția AutoDose - dozarea automată a balsamului de rufe?

Parfumul de rufe Puella este foarte concentrat, astfel încât doza sa este de câteva ori mai mică în comparație cu balsamurile de rufe convenționale. Prin urmare, dozajul automat al mașinii de spălat trebuie setat astfel încât cantitatea implicită a unei doze să fie de 5 ml la 4 kg de rufe. Pentru a seta corect acest raport, vă rugăm să urmați instrucțiunile din manualul de instrucțiuni al mașinii de spălat sau să contactați producătorul modelului respectiv al mașinii de spălat.

Sfat: Dacă nu reușiți să reglați raportul pentru a menține doza corectă a parfumului Puella, asigurați-vă că compartimentul pentru balsamul de rufe este gol și că nu există niciun alt balsam de rufe în compartiment. Apoi turnați cantitatea necesară de parfum în compartiment și adăugați suficientă apă pentru a aduce volumul total la volumul unei doze automate standard a mașinii de spălat (dacă modelul dvs. a mașinii de spălat permite acest lucru).

Utilizând această procedură, mașina de spălat distribuie automat doar cantitatea de parfum Puella turnată în timpul fiecărui ciclu de spălare. Vă rugăm să rețineți că această dozare trebuie repetată înainte de fiecare spălare nouă.

Înapoi la cumpărături