Mod de utilizare

Care este dozajul parfumurilor de rufe Puella?

Pentru un rezultat perfect, pur și simplu turnați 5 ml de concentrat în recipientul de balsam de rufe și adăugați 4 kg de rufe (5 ml corespund cantității unui capac plin pentru sticlele noastre de 500 ml și 250 ml, sau două capace pentru sticla de 50 ml; pentru mostrele de probă, întregul conținut al pliculețului este de 5 ml).

Puteți ajusta dozajul în funcție de preferințe pentru o expresie mai intensă sau mai subtilă a parfumului.

Pentru instrucțiuni detaliate de dozare și recomandări pentru utilizarea produselor noastre, vă rugăm să vizitați pagina Instrucțiuni de dozare.

Nu cunosc parfumurile Puella, ce parfum mi-ați recomanda?

Pentru început, vă recomandăm mostrele de probă ale tuturor parfumurilor pe care le oferim într-un set de 6 buc.

După ce încercați mostrele, puteți alege parfumul care vi se potrivește cel mai bine și apoi puteți comanda pachetele mai mari.

Cum se utilizează Detergentul lichid PUELLA?

Principalul rol al detergentului lichid Puella este de a curăța eficient rufele, deoarece este un detergent concentrat și foarte eficient, potrivit pentru rufele albe, colorate și închise la culoare.

După spălare, rufele vor fi curate și proaspete. Produsul are un parfum foarte blând, delicat și neutru, dar acesta este transferat în rufe doar în scopul împrospătării țesăturilor.

Formula detergentului lichid în sine, inclusiv a parfumul său, a fost concepută pentru a completa eficiența parfumurilor noastre de rufe Puella și a altor balsamuri de rufe.

Cum se utilizează în mod corect parfumul de rufe Puella?

Parfumurile de rufe Puella sunt un substitut pentru balsamul de rufe, așa că puneți-le numai în compartimentul din mașina de spălat destinat balsamului de rufe.

Va rezista mirosul parfumurilor Puella chiar și după uscarea rufelor în uscător?

Rufele spălate cu produsele noastre pot fi uscate în uscător, nu-și vor pierde parfumul nici după uscare.

Care este compoziția parfumurilor de rufe Puella?

Parfumurile noastre pentru rufe se remarcă deoarece, spre deosebire de balsamurile convenționale, nu înfundă fibrele rufelor și, prin urmare, nu afectează funcționalitatea acestora.

În plus, compoziția lor conține un procent ridicat de uleiuri parfumate, ceea ce asigură un parfum intens și persistent.

Parfumurile de rufe Puella nu conțin metale grele, reziduuri poluante, dioxan, SVHC, parabeni, substanțe PBT/vPvB, microplastice sau nanoplastice.

Produsele nu conțin ingrediente de origine animală și nu au fost testate pe animale. Pentru mai multe informații despre ingredientele utilizate în produse, vă recomandăm să citiți descrierile acestora.

La ce mai pot fi folosite produsele Puella?

Produsele Puella sunt concepute în scopul unic al utilizării lor, în funcție de tipul de produs - parfum de rufe, spumă de baie, parfum de cameră.

Se recomandă ca produsele Puella să fie utilizate numai în conformitate cu instrucțiunile de pe etichetele lor, adică pentru scopul lor principal.

Sunt produsele Puella potrivite și pentru lenjeria funcțională?

Înlocuitorul nostru pentru balsamul de rufe este unic prin faptul că este pe bază de ulei. Această formulă diferă de balsamurile de rufe disponibile în mod obișnuit, aducând beneficii specifice rufelor dvs.

Datorită bazei de ulei, doza acestui balsam de rufe este mult mai mică. Acest lucru protejează materialul lenjeriei și este, de asemenea, mai blând cu mașina de spălat.

De asemenea, dorim să vă asigurăm că înlocuitorul nostru de balsam de rufe este potrivit și pentru rufele funcționale.

Dar, în acest caz, vă recomandăm să spălați rufele cu instrucțiunile de pe rufe și să respectați nivelul ciclului de spălare indicat acolo ca informație pentru spălarea recomandată.

În același timp, este necesar să respectați metoda de utilizare și dozajul produsului, care pot fi găsite aici: www.PUELLAparfumuri.ro/dozajul

Cum se depozitează produsele Puella?

Păstrați produsele sigilate într-un loc întunecat și ferit de accesul copiilor.

Cum să dozez parfumul de rufe Puella dacă dețin o mașină de spălat cu funcția AutoDose - dozarea automată a balsamului de rufe?

Parfumul de rufe Puella este foarte concentrat, astfel încât doza sa este de câteva ori mai mică în comparație cu balsamurile de rufe convenționale. Prin urmare, dozajul automat al mașinii de spălat trebuie setat astfel încât cantitatea implicită a unei doze să fie de 5 ml la 4 kg de rufe. Pentru a seta corect acest raport, vă rugăm să urmați instrucțiunile din manualul de instrucțiuni al mașinii de spălat sau să contactați producătorul modelului respectiv al mașinii de spălat.

Sfat: Dacă nu reușiți să reglați raportul pentru a menține doza corectă a parfumului Puella, asigurați-vă că compartimentul pentru balsamul de rufe este gol și că nu există niciun alt balsam de rufe în compartiment. Apoi turnați cantitatea necesară de parfum în compartiment și adăugați suficientă apă pentru a aduce volumul total la volumul unei doze automate standard a mașinii de spălat (dacă modelul dvs. a mașinii de spălat permite acest lucru).

Utilizând această procedură, mașina de spălat distribuie automat doar cantitatea de parfum Puella turnată în timpul fiecărui ciclu de spălare. Vă rugăm să rețineți că această dozare trebuie repetată înainte de fiecare spălare nouă.

10 articole în total
Înapoi la cumpărături