Mod de utilizare

Parfumurile de rufe Puella pot deteriora mașina de spălat?

Parfumurile noastre concentrate pentru rufe Puella sunt concepute ținând cont de siguranța mașinii de spălat. Urmând aceste instrucțiuni, veți obține rezultatele dorite și veți evita orice risc de deteriorare a mașinii de spălat sau a altor suprafețe:

 • Utilizarea corectă

Parfumurile de rufe pot fi aplicate numai pe rufele ude, așa că puneți-le în compartimentul corespunzător al mașinii de spălat destinat balsamului de rufe. Acest lucru va asigura distribuirea uniformă a parfumului și va minimiza contactul cu alte suprafețe.

Pentru mai multe informații despre utilizarea și dozarea corectă, faceți clic aici. 

 • Utilizarea atentă

Părțile interne ale mașinii de spălat sunt fabricate din materiale plastice rezistente la temperaturi ridicate și la substanțe chimice. Dacă parfumul intră în contact cu plasticul mai puțin rezistent de pe suprafața mașinii de spălat, sau cu orice altă suprafață, suprafața trebuie clătită imediat cu apă și ștearsă cu o cârpă.

 • Alte sfaturi

Urmând instrucțiunile de pe etichetă și utilizând corect parfumul de rufe, nu numai că vă protejați mașina de spălat, dar asigurați și o durată de viață mai lungă pentru componentele acesteia. Întreținerea regulată a mașinii de spălat, inclusiv curățarea și tratarea suprafețelor acesteia, este, de asemenea, importantă. Dacă aveți întrebări suplimentare despre produsele noastre, vă rugăm să ne contactați.

Care este doza parfumului de rufe Puella?

Pentru rezultate perfecte, turnați doar 5 ml de concentrat la 4 kg de rufe în compartimentul pentru balsam de rufe. Pentru o idee mai bună:

 • Sticle de 500 ml și 250 ml: 5 ml corespund volumului unui capac plin.
 • Sticle de 50 ml: 5 ml corespund volumului a două capace.
 • Mostre de probă: 5 ml corespund conținutului unui pliculeț plin.

Puteți ajusta doza în funcție de preferințele dvs. dacă doriți un parfum mai intens sau mai delicat.

Instrucțiuni suplimentare:

 • Ce trebuie să faceți dacă supradozați concentratul?

Vă recomandăm să efectuați un alt ciclu de spălare fără a adăuga produse suplimentare pentru a elimina excesul de concentrat.

 

 • Cum variază dozajul pentru diferite tipuri de rufe?

Parfumurile noastre pentru rufe sunt potrivite pentru toate tipurile de rufe, însă unele materiale pot necesita doze specifice. De exemplu, pentru țesături delicate, cum ar fi mătasea, utilizați o cantitate mai mică, în timp ce pentru țesături mai grosiere, cum ar fi prosoapele, puteți utiliza umpic mai mult concentrat.

 

 • Ce se întâmplă dacă produsul iese din compartimentul său al mașinii de spălat?

Dacă produsul iese din compartimentul său al mașinii de spălat, ștergeți zonele afectate cu o cârpă umedă pentru a preveni deteriorarea mașinii de spălat sau a rufelor.

 

 • Concentratul poate fi utilizat și pentru spălarea mâinilor?

Nu, parfumurile noastre pentru rufe nu sunt potrivite pentru spălarea manuală.

 

 • Ce se întâmplă dacă îmi intră concentratul în ochi sau pe piele?

Dacă concentratul ajunge în ochi sau pe piele, clătiți bine zonele afectate cu multă apă. Dacă au apărut iritații, solicitați asistență medicală.


Doriți să aflați mai multe? Vizitați pagina Instrucțiuni de dozare pentru instrucțiuni și recomandări mai detaliate pentru utilizarea produselor noastre.

Nu cunosc parfumurile Puella, care este cel mai bun?

Pentru început, vă recomandăm să cumpărați mostre de probă pentru a putea încerca toate aromele parfumurilor noastre. După ce ați încercat mostrele, puteți alege parfumul care vi se potrivește cel mai bine și apoi să comandați cantități mai mari de produse.

O listă completă a parfumurilor Puella:

Pentru a vă ajuta să vă orientați, am pregătit o listă a tuturor parfumurilor noastre, împreună cu o scurtă descriere a fiecăruia:

 

Denumire Ingredientele parfumului Tipul parfumului Potrivit pentru
First Dream Lavandă, vanilie Dulce femei
JaLu Mandarină, eucalipt, trandafir, ylang ylang, flori de portocal, lemn de santal, patchouli Proaspăt fructat-floral unisex
Double Y Ylang ylang, măr, flori de portocal, vanilie, cedru Proaspăt femei
EmiJa Coacăze negre, flori de portocal, piper roz, iasomie, ciocolată, vanilie, patchouli, cedru, mosc Parfum fructat-condimentat, dulce femei
Frayo Mandarină, coacăze negre, trandafir, iasomie, zmeură, mosc, ambră, caramel Parfum floral-fructat, proaspăt unisex
Queenka Pere, coacăze negre, piersici, flori de portocal, iasomie, vanilie, patchouli Cel mai dulce femei

 

Alegeți dintr-o gamă largă de parfumuri:

 • First Dream – Lavanda pătrunzătoare împreună cu vanilia delicată creează o armonie dulce care vă va încânta simțurile.
 • JaLu – florile se combină cu note răcoritoare de citrice, aducând o atmosferă plăcută și proaspătă spațiului dvs.
 • Double Y – parfumul florii de ylang ylang va asigura că locuința dvs. miroase frumos și curat.
 • Emija – un parfum fructat și condimentat va oferi spațiilor dvs. o atmosferă caldă și exotică.
 • Frayo – un parfum floral-fructat se va asigura că locuința dvs. debordează de vitalitate și viață.
 • Queenka – un parfum floral-fructat, cel mai dulce dintre toate, va aduce o atmosferă dulce și irezistibilă în casa dvs.

 

Ce spun clienții noștri despre parfumuri?

Ce fragranță le place cel mai mult clienților noștri

Parfumurile preferate ale clienților noștri sunt Double Y și Frayo. Răsfoiți gama noastră completă și alegeți astăzi parfumul dvs. preferat Puella.

Cum se utilizează detergentul gel PUELLA?

Utilizare

Turnați cantitatea necesară de detergent gel în compartimentul pentru detergent al mașinii de spălat.

Dozare

Detergentul gel trebuie dozat în proporție de 10 ml de concentrat la 4 kg de rufe.


Pentru rezultate optime, este important să ajustați doza produsului în funcție de gradul de murdărire al rufelor și de duritatea apei utilizate de mașina dvs. de spălat în timpul ciclului de spălare.

 

Apă moale Apă dură
Moderat murdare 10 ml 12 ml
Foarte murdare 12 ml 15 ml

 

Este important să nu depășiți capacitatea mașinii dvs. de spălat. Spațiul adecvat pentru rufe este esențial pentru înmuierea, clătirea, pre-spălarea, stoarcerea și spălarea principală corespunzătoare. Depășirea capacității poate duce la spălarea insuficientă a rufelor și la reducerea eficacității detergentului.

 

Spălarea manuală

Detergentul gel Puella nu este potrivit pentru spălarea manuală.

 

Alte informații utile

 • Compatibilitatea cu mașinile de spălat: Detergentul gel Puella este potrivit pentru o varietate de tipuri de mașini de spălat, inclusiv mașini de spălat cu încărcare frontală sau superioară, precum și mașini de spălat high-efficiency (HE).
 • Selectarea modului de spălare: Gelul este eficient într-o varietate de programe ale mașinii de spălat, de la spălare delicată la programe intensive.
 • Tipuri de țesături: Produsul este potrivit pentru toate tipurile de țesături, inclusiv delicate și sintetice, precum și pentru lenjerie albă, colorată și închisă la culoare.

 

Sigur pentru utilizare și depozitare

 • A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
 • Păstrați recipientul bine închis.
 • În caz de contact cu ochii, spălați imediat cu apă din abundență și solicitați asistență medicală.
Cum să utilizați corect parfumul de rufe Puella?

Parfumul de rufe Puella este un înlocuitor al balsamului de rufe, trebuie pus numai în compartimentul din mașina de spălat destinat balsamului de rufe.

Doza recomandată

Pentru rezultate perfecte, turnați pur și simplu 5 ml de concentrat la 4 kg de rufe în compartimentul destinat balsamului de rufe.

Dozaj în funcție de ambalaj

 • Mostre de probă: întregul conținut al pliculețului (5 ml) se pune în compartimentul pentru balsam de rufe.
 • Sticluța de 50 ml: 2 x capac alb sau 1 x capac negru (5 ml) se pune în compartimentul pentru balsam de rufe.
 • Sticla de 250 ml: 1 x capac (5 ml) se pune în compartimentul pentru balsam de rufe.
 • Sticla de 500 ml: 1 x capac (5 ml) se pune în compartimentul pentru balsam de rufe.

 

Pentru mai multe informații: Care este doza parfumului de rufe Puella?

Temperatura de spălare

Produsele noastre sunt potrivite pentru spălare la temperaturi de până la 60 °C.

Încercați și detergentul gel Puella

Încercați parfumurile noastre de rufe în combinație cu detergentul gel Puella. Combinația acestor produse poate crește eficiența spălării și va lasă rufele și mai curate și mai parfumate.

Depozitare

Pentru a păstra calitatea și eficiența parfumurilor de rufe Puella, este important să le depozitați corect. Păstrați-le într-un loc uscat și ferit de lumina directă a soarelui.


Pentru mai multe informații, consultați pagina noastră: Cum se depozitează produsele Puella?

Mirosul parfumului Puella va persista chiar și după uscarea rufelor în uscător?

Da, rufele spălate cu produsele noastre pot fi uscate în uscător și nu își vor pierde parfumul nici după uscare. Parfumurile de rufe Puella conțin un procent ridicat de uleiuri parfumate, iar uscătorul nu le va afecta eficiența sau intensitatea.

 

AVERTISMENT: Parfumurile de rufe nu pot fi aplicate direct în uscător. Acestea sunt destinate utilizării doar în timpul spălării rufelor.

Alte informații utile:

 • Depozitarea produselor: Păstrați parfumurile de rufe într-un loc răcoros, uscat, ferit de lumina directă a soarelui, pentru a le păstra calitatea și parfumul.
 • A nu se lăsa la îndemâna copiilor și a animalelor de companie. În caz de contact cu ochii, clătiți imediat cu apă din abundență și solicitați asistență medicală.
 • Dozare: Pentru un parfum optim, utilizați doza recomandată pe ambalajul produsului. Mai multe informații pot fi găsite aici.
Care este compoziția parfumurilor de rufe Puella?

Compoziția parfumurilor de rufe Puella este atent concepută pentru a oferi rezultate excelente, protejând în același timp rufele dvs. Produsele noastre nu conțin ingrediente care ar putea bloca fibrele țesăturilor sau afecta funcționalitatea acestora.

 

Ne mândrim cu faptul că produsele noastre sunt:

 • De calitate superioară și respectă normele: Produsele noastre sunt reglementate de cele mai înalte standarde de calitate și sunt conforme cu standardele stricte ale reglementărilor UE.
 • Sigure: Produsele nu conțin metale grele, reziduuri poluante, dioxan, SVHC, parabeni, substanțe PBT/vPvB, microplastice sau nanolați.
 • Vegane și cruelty-free: Parfumurile de rufe Puella nu conțin ingrediente de origine animală și nu au fost testate pe animale.

 

Care sunt ingredientele produselor specifice?

 

Informații importante despre produs - Parfum de rufe

Aceste informații conțin avertismentele legislative standard pentru acest tip de produs:

 

First Dream Lavandă și vanilie (Aromă dulce).
UFI:VXE6-AW59-Y20E-1GX8
PUELLA – parfum de rufe, cel mai parfumat înlocuitor pentru balsamul de rufe, care este dezvoltat pe bază de uleiuri de parfum. Împreună cu alte elemente importante, formează o compoziție unică care face ca produsele Puella să fie excepționale prin expresia lor intensă. Rufele rămân parfumate pentru o perioadă lungă de timp, chiar și după uscarea în uscător. Concentrația ridicată asigură un parfum foarte intens în comparație cu balsamul de rufe convențional, în ciuda dozei reduse. După spălare, nu numai rufele vor mirosi, ci chiar și casa dumneavoastră. Dozaj: Parfumul se dozează în compartimentul pentru balsamul de rufe într-un raport de 5 ml/4 kg de rufe. Atenţie! Produsul este destinat numai mașinilor de spălat rufe (compartiment pentru balsam rufe). In caz de stropire pe o alta suprafata, stergeti imediat cu o carpa umeda/clatiti cu apa. Se pot spăla la o temperatură a apei de până la 60°C. La temperaturi mai ridicate ale apei, există riscul de deteriorare a părților din plastic ale aparatului electrocasnic. Conține: Acetat de 4-terț-butilciclohexil; Linalol; Acetat de linalil; Salicilat de hexil; 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-Octahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etan-1-one; Hexilcinnamaldehidă; Cumarină; Citronelol; Eugenol; Undec-10-enal; d-Limonen; Acetat de geranil; 2-Metil-3-(4-izopropilfenil)propanal; δ-Damascenonă. Poate provoca o reacție alergică a pielii. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Citiți eticheta înainte de utilizare. În caz de iritare a pielii sau de erupție cutanată: consultați medicul. Eliminați conținutul/ambalajul în conformitate cu reglementările naționale.

*În funcție de lotul produsului, aceste informații de pe eticheta produsului vor varia ușor.
 


JaLu
Flori și citrice (Aromă proaspătă).
UFI:HRCF-8YAY-Q207-M9S9
PUELLA – parfum de rufe, cel mai parfumat înlocuitor pentru balsamul de rufe, care este dezvoltat pe bază de uleiuri de parfum. Împreună cu alte elemente importante, formează o compoziție unică care face ca produsele Puella să fie excepționale prin expresia lor intensă. Rufele rămân parfumate pentru o perioadă lungă de timp, chiar și după uscarea în uscător. Concentrația ridicată asigură un parfum foarte intens în comparație cu balsamul de rufe convențional, în ciuda dozei reduse. După spălare, nu numai rufele vor mirosi, ci chiar și casa dumneavoastră. Dozaj: Parfumul se dozează în compartimentul pentru balsamul de rufe într-un raport de 5 ml/4 kg de rufe. Atenţie! Produsul este destinat numai mașinilor de spălat rufe (compartiment pentru balsam rufe). In caz de stropire pe o alta suprafata, stergeti imediat cu o carpa umeda/clatiti cu apa. Se pot spăla la o temperatură a apei de până la 60°C. La temperaturi mai ridicate ale apei, există riscul de deteriorare a părților din plastic ale aparatului electrocasnic. Conține: Acetat de 4-terț-butilciclohexil; 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-Octahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etan-1-one; Aldehidă C 12 MNA; Dodecanal; Propionat de alil-3-ciclohexil; Citronelol; 2-metil-3-(4-izopropilfenil)propanal; Eugenol; Linalol; 2,4-Dimetilciclohex-3-ene-1-carbaldehidă; Eucaliptol; d-Limonen. Poate provoca o reacție alergică a pielii. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Citiți eticheta înainte de utilizare. În caz de iritare a pielii sau de erupție cutanată: consultați medicul. Eliminați conținutul/ambalajul în conformitate cu reglementările naționale.

*În funcție de lotul produsului, aceste informații de pe eticheta produsului vor varia ușor.
 


Double Y
Aromă de flori Ylang Ylang (Aromă proaspătă).
UFI:K7TX-U11F-G305-T7T5
PUELLA – parfum de rufe, cel mai parfumat înlocuitor pentru balsamul de rufe, care este dezvoltat pe bază de uleiuri de parfum. Împreună cu alte elemente importante, formează o compoziție unică care face ca produsele Puella să fie excepționale prin expresia lor intensă. Rufele rămân parfumate pentru o perioadă lungă de timp, chiar și după uscarea în uscător. Concentrația ridicată asigură un parfum foarte intens în comparație cu balsamul de rufe convențional, în ciuda dozei reduse. După spălare, nu numai rufele vor mirosi, ci chiar și casa dumneavoastră. Dozaj: Parfumul se dozează în compartimentul pentru balsamul de rufe într-un raport de 5 ml/4 kg de rufe. Atenţie! Produsul este destinat numai mașinilor de spălat rufe (compartiment pentru balsam rufe). In caz de stropire pe o alta suprafata, stergeti imediat cu o carpa umeda/clatiti cu apa. Se pot spăla la o temperatură a apei de până la 60°C. La temperaturi mai ridicate ale apei, există riscul de deteriorare a părților din plastic ale aparatului electrocasnic. Conține: Salicilat de hexil; 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-Octahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etan-1-one; Linalol; Dodecanal; Aldehidă C 12 MNA; 2-Metil-3-(4-izopropilfenil)propanal; Eugenol; Cumarină; Heptametil decahidroindenofuran; Citral; 2,4-Dimetilciclohex-3-ene-1-carbaldehidă; 2,4-dihidroxi-3,6-dimetilbenzoat de metil; Cinamat de metil; Acetat de geranil; Izoeugenol; δ-Damascenonă. Poate provoca o reacție alergică a pielii. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Citiți eticheta înainte de utilizare. În caz de iritare a pielii sau de erupție cutanată: consultați medicul. Eliminați conținutul/ambalajul în conformitate cu reglementările naționale.

*În funcție de lotul produsului, aceste informații de pe eticheta produsului vor varia ușor.
 


Emija
Aromă fructată-picantă.
UFI:6Y71-S1JX-800F-5A3R
PUELLA – parfum de rufe, cel mai parfumat înlocuitor pentru balsamul de rufe, care este dezvoltat pe bază de uleiuri de parfum. Împreună cu alte elemente importante, formează o compoziție unică care face ca produsele Puella să fie excepționale prin expresia lor intensă. Rufele rămân parfumate pentru o perioadă lungă de timp, chiar și după uscarea în uscător. Concentrația ridicată asigură un parfum foarte intens în comparație cu balsamul de rufe convențional, în ciuda dozei reduse. După spălare, nu numai rufele vor mirosi, ci chiar și casa dumneavoastră. Dozaj: Parfumul se dozează în compartimentul pentru balsamul de rufe într-un raport de 5 ml/4 kg de rufe. Atenţie! Produsul este destinat numai mașinilor de spălat rufe (compartiment pentru balsam rufe). In caz de stropire pe o alta suprafata, stergeti imediat cu o carpa umeda/clatiti cu apa. Se pot spăla la o temperatură a apei de până la 60°C. La temperaturi mai ridicate ale apei, există riscul de deteriorare a părților din plastic ale aparatului electrocasnic. Conține: 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-Octahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etan-1-one; Salicilat de benzil; Linalol; Hexilcinnamaldehidă; Acetat de linalil; Piperonal; 2-metil-3-(3,4-metilendioxifenil)-propanal; Citronelol; Geraniol; 4-terț-butilciclohexil acetat; d-Limonen; Acetat de geranil; 6,7-Dihidro-1,1,2,3,3-pentametil-4(5H)-indanonă; δ-Damascenonă. Poate provoca o reacție alergică a pielii. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Citiți eticheta înainte de utilizare. În caz de iritare a pielii sau de erupție cutanată: consultați medicul. Eliminați conținutul/ambalajul în conformitate cu reglementările naționale.
 
*În funcție de lotul produsului, aceste informații de pe eticheta produsului vor varia ușor. 
 
 

FrayoAromă florală-fructată (Aromă proaspătă).
UFI:0C1K-R1K9-R30W-GD6Y
PUELLA – parfum de rufe, cel mai parfumat înlocuitor pentru balsamul de rufe, care este dezvoltat pe bază de uleiuri de parfum. Împreună cu alte elemente importante, formează o compoziție unică care face ca produsele Puella să fie excepționale prin expresia lor intensă. Rufele rămân parfumate pentru o perioadă lungă de timp, chiar și după uscarea în uscător. Concentrația ridicată asigură un parfum foarte intens în comparație cu balsamul de rufe convențional, în ciuda dozei reduse. După spălare, nu numai rufele vor mirosi, ci chiar și casa dumneavoastră. Dozaj: Parfumul se dozează în compartimentul pentru balsamul de rufe într-un raport de 5 ml/4 kg de rufe. Atenţie! Produsul este destinat numai mașinilor de spălat rufe (compartiment pentru balsam rufe). In caz de stropire pe o alta suprafata, stergeti imediat cu o carpa umeda/clatiti cu apa. Se pot spăla la o temperatură a apei de până la 60°C. La temperaturi mai ridicate ale apei, există riscul de deteriorare a părților din plastic ale aparatului electrocasnic. Conține: 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-Octahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etan-1-one; Salicilat de benzil; Hexilcinnamaldehidă; Linalol; d-Limonen; Citronelol; Geraniol; Cumarină; Acetat de linalil; 2,4-Dimetilciclohex-3-ene-1-carbaldehidă; Carbonat de cis-Hex-3-en-1-il-metil; (Etoxietoxi)ciclododecan; Damascenonă; Izoeugenol. Poate provoca o reacție alergică a pielii. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Citiți eticheta înainte de utilizare. În caz de iritare a pielii sau de erupție cutanată: consultați medicul. Eliminați conținutul/ambalajul în conformitate cu reglementările naționale.

*În funcție de lotul produsului, aceste informații de pe eticheta produsului vor varia ușor. 
 
 
 
QueenkaAromă florală-fructată (Cea mai dulce aromă).
UFI:5RA3-G0V6-130A-XN7F
PUELLA – parfum de rufe, cel mai parfumat înlocuitor pentru balsamul de rufe, care este dezvoltat pe bază de uleiuri de parfum. Împreună cu alte elemente importante, formează o compoziție unică care face ca produsele Puella să fie excepționale prin expresia lor intensă. Rufele rămân parfumate pentru o perioadă lungă de timp, chiar și după uscarea în uscător. Concentrația ridicată asigură un parfum foarte intens în comparație cu balsamul de rufe convențional, în ciuda dozei reduse. După spălare, nu numai rufele vor mirosi, ci chiar și casa dumneavoastră. Dozaj: Parfumul se dozează în compartimentul pentru balsamul de rufe într-un raport de 5 ml/4 kg de rufe. Atenţie! Produsul este destinat numai mașinilor de spălat rufe (compartiment pentru balsam rufe). In caz de stropire pe o alta suprafata, stergeti imediat cu o carpa umeda/clatiti cu apa. Se pot spăla la o temperatură a apei de până la 60°C. La temperaturi mai ridicate ale apei, există riscul de deteriorare a părților din plastic ale aparatului electrocasnic. Conține: Hexilcinnamaldehidă; Linalol; Acetat de linalil; Salicilat de benzil; Acetat de 4-terț-butilciclohexil; 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-Octahidro-2,3,8,8-tetrametil-2-naftil)etan-1-one; Salicilat de hexil; d-Limonen; Eter metilic de cedril; 2-Metil-3-(4-izopropilfenil)propanal; 6,7-Dihidro-1,1,2,3,3-pentametil-4(5H)-indanonă; Citronelol; 7-Hidroxitronelal; Cumarină; 2-Metil-3-(3,4-metilendioxifenil)-propanal; α-Damascenonă; β-Pinen. Poate provoca o reacție alergică a pielii. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Citiți eticheta înainte de utilizare. În caz de iritare a pielii sau de erupție cutanată: consultați medicul. Eliminați conținutul/ambalajul în conformitate cu reglementările naționale.

*În funcție de lotul produsului, aceste informații de pe eticheta produsului vor varia ușor.
Pentru ce pot fi utilizate produsele Puella?

Vă recomandăm să utilizați produsele Puella numai în conformitate cu instrucțiunile de pe etichetele lor, adică pentru scopul lor principal.

Parfum de rufe

Parfumul de rufe nu este destinat doar rufelor obișnuite, ci îl puteți folosi și atunci când spălați prosoape, lenjerii de pat sau alte țesături precum pături sau perdele. În acest fel nu vă parfumați doar hainele, ci toată casa.

 

Totodată, unii clienți ne-au confirmat că folosesc parfumul de rufe și la spălarea podelei sau în difuzoare. Dar, în aceste cazuri, nu putem garanta eficacitatea sau siguranța acestei utilizări, deoarece produsul a fost conceput și testat în principal pentru spălarea țesăturilor.

 

Spumă de baie

Spuma noastră de baie este concepută astfel încât să vă puteți bucura de o baie relaxantă perfectă, cu un parfum plăcut. Pur și simplu adăugați câteva picături în apa caldă și lăsați parfumul și confortul să preia controlul.

 

Parfum de cameră

Parfumul de cameră este o modalitate excelentă de a împrospăta aerul și țesăturile din casa dvs. Îl puteți folosi în diferite încăperi, cum ar fi camera de zi, dormitorul sau baia. Pur și simplu pulverizați-l în aer sau pe țesături precum perdele și perne și bucurați-vă de mirosul plăcut.

 

Produsele sunt potrivite pentru casele cu copii și animale de companie?

Da, toate produsele noastre sunt atent formulate, având în vedere siguranța și calitatea. Citiți și urmați întotdeauna instrucțiunile de pe etichetă înainte de utilizare pentru a vă asigura că acestea sunt folosite corect.

Produsele Puella sunt potrivite și pentru lenjeria funcțională?

Da, parfumurile și detergenții gel sunt potrivite și pentru lenjeria funcțională.

 

Beneficiile produselor noastre:

 • Materialul îți păstrează respirabilitatea: compoziția produselor noastre se asigură că hainele rămân respirabile, ceea ce este esențial pentru rufele funcționale.
 • Menținerea elasticității și a formei: Produsele Puella nu conțin substanțe care ar putea interfera cu elasticitatea și întinderea lenjeriei.
 • Frugalitate: datorită bazei de ulei, doza parfumurilor noastre pentru rufe este mult mai mică decât în cazul balsamurilor de rufe convenționale. Acest lucru înseamnă că produsele noastre sunt mai blânde cu rufele și cu mașinile de spălat, precum și cu piesele lor interne. Doza redusă de parfum nu îngreunează țesăturile în comparație cu balsamurile de rufe convenționale.

 

Doza recomandată

Parfumuri de rufe

Pentru rezultate perfecte, turnați pur și simplu 5 ml de concentrat la 4 kg de rufe în compartimentul de balsam de rufe. Această doză mică de parfum de rufe se va asigura că rufele dvs. funcționale sunt perfect curate, proaspete și pregătite pentru următoarea utilizare.

 

Puteți ajusta doza după preferință, în funcție de intensitatea parfumului dorit.

 

Detergentul gel

Dozați detergentul la un raport de 10 ml de concentrat la 4 kg de rufe.


Pentru rezultate optime, este important, de asemenea, să ajustați doza de produs în funcție de gradul de murdărire al rufelor și de duritatea apei utilizate de mașina dvs. de spălat în timpul ciclului de spălare.

 

Apă moale Apă dură
Moderat murdar 10 ml 12 ml
Foarte murdar 12 ml 15 ml

 

Alte instrucțiuni de spălare pentru rufele funcționale

 • Urmați instrucțiunile de pe etichetele rufelor dvs.: fiecare articol de îmbrăcăminte poate avea instrucțiuni specifice de spălare care trebuie respectate pentru a menține proprietățile sale.
 • Temperaturi și cicluri recomandate: Spălați la temperaturile și ciclurile recomandate pentru rufele dvs. specifice pentru a păstra proprietățile funcționale ale acestora.
 • Nu utilizați temperaturi excesiv de ridicate: Temperaturile ridicate pot deteriora fibrele elastice și pot reduce eficiența lenjeriei funcționale. În majoritatea cazurilor, o temperatură de 30 - 40 °C este potrivită.


Doriți să aflați mai multe despre produsele noastre și utilizarea lor corectă? Vizitați pagina noastră cu instrucțiuni detaliate de dozare: https://www.puellaparfumuri.ro/dozajul/

Cum se depozitează produsele Puella?

Atunci când depozitați produsele Puella, vă rugăm să urmați următoarele recomandări pentru a asigura eficacitatea maximă.

 

 • Locul de depozitare: așezați produsele într-un loc întunecos. Lumina directă a soarelui poate afecta negativ proprietățile acestora. Este ideal să le puneți într-un dulap sau sertar.
 • Temperatura optimă de depozitare: depozitați produsele la o temperatură cuprinsă între 17°C și 24°C. Temperaturile extreme, fie ele ridicate sau scăzute, pot reduce eficacitatea și calitatea produselor.
 • Închiderea corespunzătoare a ambalajului: După fiecare utilizare, sigilați bine produsele, ceea ce va asigura faptul că acestea rămân funcționale până la data de expirare indicată pe eticheta produsului.
 • Data de expirare: Produsele Puella au o dată de expirare pe ambalaj.
 • Decolorare: Decolorarea produselor poate fi cauzată de ingredientele naturale care fac parte din compoziția lor. Variațiile ușoare de nuanță sau de luminozitate ale culorii în timpul depozitării sunt naturale și nu afectează calitatea sau funcționalitatea produsului.
Cum să dozez parfumul de rufe Puella dacă dețin o mașină de spălat cu funcția AutoDose - dozarea automată a balsamului de rufe?

Parfumul de rufe Puella este foarte concentrat, astfel încât doza sa este de câteva ori mai mică în comparație cu balsamurile de rufe convenționale. Prin urmare, dozajul automat al mașinii de spălat trebuie setat astfel încât cantitatea implicită a unei doze să fie de 5 ml la 4 kg de rufe. Pentru a seta corect acest raport, vă rugăm să urmați instrucțiunile din manualul de instrucțiuni al mașinii de spălat sau să contactați producătorul modelului respectiv al mașinii de spălat.

Sfat: Dacă nu reușiți să reglați raportul pentru a menține doza corectă a parfumului Puella, asigurați-vă că compartimentul pentru balsamul de rufe este gol și că nu există niciun alt balsam de rufe în compartiment. Apoi turnați cantitatea necesară de parfum în compartiment și adăugați suficientă apă pentru a aduce volumul total la volumul unei doze automate standard a mașinii de spălat (dacă modelul dvs. a mașinii de spălat permite acest lucru).

Utilizând această procedură, mașina de spălat distribuie automat doar cantitatea de parfum Puella turnată în timpul fiecărui ciclu de spălare. Vă rugăm să rețineți că această dozare trebuie repetată înainte de fiecare spălare nouă.

11 articole în total
Înapoi la cumpărături