Ce este parfumul și care este diferența dintre parfum, apă de toaletă și apă de colonie?

Cu siguranță am întâlnit cu toții abrevierile EdT, EdP, EdC atunci când ne alegeam un parfum în magazin. De cele mai multe ori nu știm ce înseamnă aceste abrevieri misterioase, cum să navigăm prin multitudinea de parfumuri și cum să alegem produsul potrivit pentru serviciu, pentru o ocazie de seară sau pentru zilele călduroase de vară. Vă vom ajuta să vă familiarizați cu complexitatea scurtăturilor și să alegeți concentrația de parfum potrivită pentru fiecare ocazie.

 

O femeie se dă cu parfum

Faptul că o sticlă cu parfumul preferat este etichetată drept apă de colonie, apă de parfum, apă de toaletă sau parfum depinde de proporția compoziției parfumului - uleiului parfumat - în alcoolul concentrat. Cu cât proporția de componente ale parfumului în alcool este mai mare, cu atât parfumul va fi mai concentrat și mai persistent.

 

Dacă doriți să vă simțiți plăcut și fresh în timp ce vă aflați acasă sau în natură, apelați la o sticlă EdC (Eau de Cologne), care este o apă de colonie care conține 3-5% esențe de parfum. Aceasta își păstrează parfumul timp de 2 până la 3 ore, așa că trebuie aplicată mai des

 

O proporție ceva mai mare de esențe de parfum poate fi găsită în EdT (Eau de Toilette), apă de toaletă care are o proporție de uleiuri de parfum de până la 8%. Aceasta este potrivită pentru uzul zilnic și pentru muncă, deoarece intensitatea sa nu va deranja persoanele din jur. Parfumul său rezistă aproximativ 4 ore, așa că, dacă doriți să îi simțiți mirosul toată ziua, va trebui să îl puneți în geantă și să repetați aplicarea după-amiaza.


Dacă doriți ca parfumul dvs. să iasă în evidență toată ziua, sau dacă doriți să străluciți la o întâlnire de seară, optați pentru o sticlă EdP (Eau de Parfum) - apă parfumată. Concentrația de esențe de parfum este de 8 - 15%. Este un compromis între apa de toaletă și parfum, deoarece rezistă între 5 și 6 ore, așa că nu trebuie să-l aplicați decât o dată pe zi.

 

Sticle de parfumuri

Simbolul luxului, cu care orice femeie își dorește să se răsfețe, este o sticlă cu P - parfum. Concentrația de esențe de parfum din acesta este de aproximativ 30%. Este perfect pentru ocazii speciale sau evenimente de seară, când doriți să încântați împrejurimile cu un parfum unic și intens. De asemenea, parfumul vă va da un sentiment de unicitate și vă va sublinia personalitatea.

 

Din gama de parfumuri Puella pot fi alese și parfumuri uimitoare, cu arome frumoase și excepționale. Acestea se caracterizează printr-o proporție mare de esențe parfumate, de până la 25%. Puteți alege dintre cele șase parfumuri Puella, care sunt tipice mărcii.

 

Parfumul EmiJa vă atrage cu o armonie de note fructate și condimentate, completate de nuanțe de ciocolată și vanilie. Queenka vă va surprinde cu o combinație de note de vară delicate și dulci de fructe răcoritoare, floare de portocal, iasomie fermecătoare, vanilie îmbătătoare și patchouli exotic. First Dream oferă sofisticarea combinării notelor catifelate de vanilie și a prospețimii vesele a lavandei. Double Y va încânta orice femeie cu eleganța florilor de ylang ylang și cu prospețimea scânteietoare a florii de portocal și a mărului, cu nuanțe subtile de lemn de cedru și note pudrate.


În cele din urmă, avem două parfumuri unisex. Frayo este un parfum magnetic, sportiv-elegant, care combină mandarine proaspete, zmeură, coacăze negre aromate, trandafir moale, cu un strop de iasomie fermecătoare, chihlimbar elegant și mosc pudrat. JaLu ascunde prospețimea dulce a ingredientelor fructate, combinată cu o senzație de puritate creată de eucalipt și note aldehidice, subtil accentuată de lemn de santal, patchouli și o notă pudrată.

 

Parfum Puella

Celebrul creator de modă Christian Dior a spus odată: "Parfumul spune mai multe despre o femeie decât scrisul ei de mână."

 

Fie că alegeți o apă de toaletă delicată, o apă de parfum mai deosebită sau un parfum captivant, lăsați parfumul să vorbească pentru Voi.

Înapoi la cumpărături