Cum să parfumați casa? Inspirați-vă din următoarele idei

difuzor cu bețișoare în camera de zi (Zdroj: Adobe Stock)

Fie că aveți vizitatori neașteptați sau vă place să creați un mediu confortabil, aerul proaspăt și parfumat vă transformă casa într-o oază de calm. Difuzoarele, parfumurile de cameră sau odorizantele card vor crea atmosfera în funcție de fragranța aleasă. Cum să alegeți fragranțele și unde se potrivesc?

 

De ce sunt importante parfumurile?

Poate că știți singuri ce impact are asupra dvs. parfumul preferat, mirosul rufelor proaspăt spălate sau mirosul casei părintești. Fiecare parfum poartă cu sine o anumită amintire și stare de spirit. Parfumurile au un impact semnificativ asupra modului în care ne simțim. Ele ne pot calma, înveseli sau chiar îmbunătăți concentrarea. De aceea, este important să alegeți parfumul potrivit pentru fiecare cameră din casa dvs.

 

Parfumuri potrivite pentru fiecare cameră în parte

  • Dormitor – parfumurile liniștitoare precum lavanda, mușețelul sau vanilia sunt ideale pentru dormitor, deoarece favorizează relaxarea și îmbunătățesc calitatea somnului. Dacă preferați parfumurile mai puternice, alegeți lemnul de santal, magnolia sau verbena. 
  • Living – în camera de zi, puteți folosi parfumuri proaspete și plăcute, cum ar fi citrice, mentă, bergamotă sau eucalipt, pentru a revigora și împrospăta aerul, creând un mediu plăcut pentru vizitatori și reuniuni de familie
  • Baie – timpul petrecut în baie va deveni mai plăcut cu ajutorul parfumurilor curate și proaspete, cum ar fi lavanda, lămâia, bumbacul sau briza mării, care adaugă un sentiment de curățenie și prospețime sau evocă atmosfera unui SPA acasă.

 

4 moduri de a parfuma casa

Odată ce aveți o idee despre tipul fragranței, puteți să vă decideți asupra diferitelor modalități de a o aduce în casă. 

 

Difuzoare electrice de design

Difuzoarele de aromaterapie sunt o alegere excelentă pentru cei care doresc o aromă subtilă și constantă în casa lor. Pur și simplu alegeți uleiul preferat, turnați uleiul esențial în difuzor și lăsați tehnologia să-și facă treaba. Difuzoarele nu numai că dispersează parfumul uniform în tot spațiul, dar și umidifică aerul, ceea ce este benefic pentru sănătatea dvs. Multe sunt produse ca elemente de design pentru casă, cu iluminare de fundal, cronometru sau funcție de intensitate a aburului.

 

difuzor în dormitor (Zdroj: Adobe Stock)

Difuzoare elegante cu bețișoare

Difuzoarele cu bețișoare sunt o soluție minimalistă pentru a vă parfuma locuința. Bețișoarele din lemn absorb lichidul parfumat din recipient și îl difuzează în aer. Ele pot parfuma o cameră chiar și câteva săptămâni. Sunt ideale pentru sufragerii, dormitoare și băi, de asemenea ca element estetic pentru interior. Vă recomandăm să întoarceți bețișoarele la fiecare patru zile pentru a reîmprospăta parfumul.

 

Parfumuri de cameră practice

Puella oferă o gamă largă de parfumuri de cameră concepute pentru ca casa dvs. să miroasă minunat în orice moment. Fie că trebuie să acoperiți rapid mirosurile de gătit, mirosurile de animale de companie sau pur și simplu să armonizați ambianța casei dvs., un parfum de cameră funcționează instant. 

 

Parfumurile de cameră conțin ingrediente de înaltă calitate care garantează o aromă persistentă. Cu doar câteva pulverizări, casa dvs. va fi transformată într-o oază de prospețime și lux. Depinde de dvs. dacă alegeți o aromă fructată, florală sau ceva mai distinctiv și condimentat.

 

Odorizante card parfumate pentru spații mici

Odorizantele card parfumate sunt ideale pentru spațiile mici, cum ar fi holurile, sau pentru zonele neventilate, cum ar fi dulapurile, sertarele, cutiile de haine, poșetele sau mașinile. Le puteți agăța pur și simplu pe mânerele ușilor, în dulapuri sau oriunde doriți să adăugați o notă subtilă de parfum. Odorizantele card vor neutraliza mirosurile și vor avea grijă de prospețimea de lungă durată.

 

prosoape în sertar (Zdroj: Adobe Stock)

Alte trucuri pentru un miros plăcut în casă

În plus față de ajutoarele parfumate, veți menține aerul proaspăt și plăcut astfel:

  • aerisiți în mod regulat,
  • cumpărați plante de interior, flori și ierburi, cum ar fi lavanda, menta și cuișoarele,
  • pregătiți-vă lumânări și bețișoare parfumate, pe care le veți aprecia mai ales în vremea rece și răcoroasă.

Indiferent de modul în care alegeți să vă parfumați casa, vă dorim cât mai multe momente plăcute și parfumate!

Înapoi la cumpărături