Relaxare de lux în baie - spume de baie pentru ameliorarea stresului

Fie din cauza stresului cotidian, a ritmului din ce în ce mai accelerat cu care suntem nevoiți să ne confruntăm, fie din cauza faptului că avem din ce în ce mai puțin timp pentru noi înșine, atunci când ne întoarcem acasă după o zi lungă, trebuie să ne luăm un moment pentru a ne implica într-o activitate care ne permite să ne regenerăm corpul și mintea.

 

Nu există nimic mai bun, pe care să-l putem face pentru o relaxare perfectă, decât să ne cufundăm într-o baie caldă și să ne bucurăm de momentele de relaxare.

Relaxare într-o baie parfumată

 

Beneficiile relaxării în cadă

Relaxarea în cadă are o serie de beneficii pentru sănătatea organismului nostru, pe lângă relaxare și îmbunătățirea stării de spirit. Așadar, haideți să descoperim împreună ce putem câștiga dacă facem o baie caldă. 

Îmbunătățește calitatea somnului

Dacă faceți o baie caldă înainte de a merge la culcare, căldura apei evocă căldura păturii, ceea ce are un efect liniștitor asupra corpului și a minții. Aveți grijă să nu umpleți baia cu apă prea fierbinte (temperatura pentru o baie relaxantă trebuie să fie între 35 și 38 de grade Celsius). Nu este nevoie să folosiți un termometru, pur și simplu nu trebuie să simțiți senzația de frig atunci când vă scufundați în apă, dar nici nu trebuie să transpirați. Durata băii nu ar trebui să depășească 20 de minute (aveți grijă să nu stați în baie mult timp, deoarece poate cauza probleme de circulație). Nu trebuie să petreceți toată seara în baie, un sfert de oră este suficient pentru a vă relaxa și a vă elibera de tensiunea zilei.  

 

Scade nivelul de cortizol și declanșează eliberarea de endorfine

O baie caldă ajută la reducerea nivelului de cortizol. Cortizolul - sau hormonul stresului este eliberat în cantități mari în timpul situațiilor stresante și, de asemenea, amplifică acțiunea adrenalinei și noradrenalinei, care sunt alți hormoni ai stresului. Nivelurile crescute în mod cronic de cortizol au un impact negativ asupra sănătății și imunității unei persoane. În plus, apa caldă ajută la eliberarea în sânge a endorfinei, hormonul fericirii și al ameliorării durerii. În plus, dacă adăugați spumă de baie în apă, bulele parfumate vor spori și mai mult senzația de bunăstare și relaxare.

 

Îmbunătățește circulația sângelui

O baie caldă la sfârșitul zilei îmbunătățește circulația sângelui. Acest lucru este valabil mai ales pentru cei care, din cauza muncii, sunt nevoiți să stea într-o singură poziție pentru perioade mai lungi de timp, fie că stau în picioare, fie că stau jos. Acest lucru previne insuficiența venoasă și venele varicoase și relaxează mușchii. Iar dacă doriți chiar și să preveniți o migrenă, este suficient să îndreptați jetul de apă timp de câteva secunde pe zona gâtului și a capului. 

 

O baie caldă este un bun ajutor pentru răceală, deoarece ajută la dizolvarea mucusului, iar virușii se înmulțesc mai greu la căldură. Pe de altă parte, evitați să faceți o baie caldă atunci când aveți febră, deoarece statul în apă caldă va stresa și mai mult organismul și va face mai mult rău decât bine.

 

Înmoaie pielea

Nu în ultimul rând, baia are și un efect estetic. Organismul produce cele mai multe grăsimi în timpul nopții. O baie caldă seara vă pregătește pielea pentru acest proces și astfel ajută pielea, ca dimineața să fie mai fină și mai hidratată.

 

Piele hidratată după baie

Cum să pregătiți o baie relaxantă

Nu trebuie să vizitați un spa scump pentru a vă relaxa după o zi plină. Doar câteva trucuri simple vă pot transforma baia într-un loc de lux și relaxare.

 

  • În primul rând, puneți telefonul mobil pe silențios și nu răspundeți la apelurile de serviciu. Amintiți-vă că sunteți acasă și că acesta este timpul dumneavoastră. Lăsați rezolvarea problemelor dificile de la locul de muncă pentru dimineață. 
  • Bucurați-vă de muzică relaxantă în timpul băii, sau ascultați o carte audio sau pur și simplu cufundați-vă în gândurile voastre în liniște.
  • Atenuați lumina puternică sau înlocuiți lumina artificială cu lumânări. Bineînțeles, puneți lumânarea într-un loc sigur, astfel încât să nu trebuiască să stingeți un halat de baie sau un covor aprins în loc de o baie relaxantă. 
  • Dacă aveți un calorifer în baie, vă recomandăm să puneți un prosop de baie peste el. Este foarte plăcut să te înfășori într-un prosop cald după o baie caldă. În acest fel, corpul tău nu se răcește dintr-o dată după baie, ci treptat.
  • Nu uitați să vă hidratați pielea după baie. După ce vă uscați, masați loțiunea sau crema de corp pe toate părțile corpului pentru a vă menține pielea netedă și moale.  
  • Folosiți spumă în baie. Adăugați spumă în baie cu parfumul preferat pentru a intensifica momentele de relaxare. Dintre gama largă de produse de pe piață, spumele de baie marca Puella ies în evidență. Nu este doar un produs obișnuit pentru a crea spumă. Este o experiență - un amestec de ingrediente de calitate care vă ajută să vă cunfundați într-o lume a relaxării, a liniștii și a parfumului de lux. 

 

Puteți alege parfumul care vă încântă cel mai mult simțurile.  

Double Y – cu florile de ylang ylang, vă veți cufunda într-un lux catifelat și o prospețime delicată în timp ce faceți baie. 

First Dream – lavanda în combinație cu vanilia vă va calma simțurile și vă va elibera tensiunea înainte de culcare.  

Emija – notele fructate și un strop de condimente vă îmbie la căldură și senzualitate.  

JaLu – combinația de arome florale și citrice va adăuga energie și strălucire băii dumneavoastră.

Queenka – armonia fructată-florală vă învăluie într-o dulceață seducătoare în timpul băii.

Frayo –  un parfum distinctiv floral-fructat vă va umple corpul și mintea de prospețime.

 

Baie relaxantă pregătită

Spumele de baie excepționale Puella

Spumele Puella creează un parfum unic și de lungă durată care vă încântă simțurile, aducând beneficii nu numai corpului, ci și minții. Consistența spumei garantează hidratarea și înmoaie pielea. Combinația de parfumuri naturale creează atmosfera perfectă pentru meditație, lectură sau pur și simplu relaxare liniștită, fără întreruperi.

 

În timp ce calitatea și eficiența fac parte integrantă din brandul Puella, este important să subliniem, de asemenea, aderența acestuia la valorile etice. Toate spumele de baie sunt etichetate ca fiind cruelty free și vegane. Acest lucru înseamnă că nu au fost testate pe animale în nicio etapă a procesului de fabricație și nu conțin ingrediente de origine animală. Așa că vă puteți bucura de o baie parfumată cu conștiința împăcată.

 

Cufundați-vă într-o lume a luxului și relaxării cu Puella și descoperiți cum un simplu ritual vă poate transforma ziua și aduce beneficii nu doar corpului, ci mai ales sufletului.

Înapoi la cumpărături