Rufe parfumate: Cum să obțineți un miros plăcut cu parfumul de rufe

Cunoaștem cu toții senzația inconfundabilă de prospețime a rufelor abia scoase din mașina de spălat. Dar ce-ar fi dacă am putea face experiența chiar mai plăcută? În acest articol, vom analiza de ce să alegem parfumul nostru de rufe, pe ce țesături să îl folosim și cum să obținem rufe parfumate datorită acestuia.

 

spălarea rufelor în mașina de spălat

De ce să alegeți un parfum de rufe de la Puella?

Cu parfumul nostru pentru rufe, puteți transforma spălarea obișnuită a rufelor într-o experiență senzorială. Compoziția acestor parfumuri este bogată în uleiuri parfumate, garantându-vă rufe parfumate pentru o perioadă lungă.

 

Parfumurile Puella sunt formulate pentru a fi delicate cu pielea și sunt testate dermatologic, fiind ideale pentru persoanele cu piele sensibilă.

 

În parfumurile noastre de rufe nu veți găsi:

  • metale grele,
  • reziduuri poluante,
  • dioxan,
  • SVHC,
  • parabeni,
  • substanțe PBT/vPvB,
  • microplastice,
  • nanomateriale.

Produsele Puella nu conțin ingrediente de origine animală și nu au fost testate niciodată pe animale.

 

Pentru ce țesături este potrivit parfumul de rufe

În prezent, pe piață există multe produse de spălare a rufelor, dar nu toate sunt potrivie pentru o gamă largă de țesături și nu toate pot oferi delicatețea și eficiența dorită. Parfumul de rufe Puella se caracterizează prin faptul că este delicat și potrivit pentru diferite tipuri de țesături.

 

Fie că este vorba de mătase, bumbac sau poliester, acest parfum va adăuga un miros plăcut fără a deteriora țesătura în sine.

 

Cum să dozați corect parfumul de rufe?

Dacă doriți rufe parfumate, la care parfumul să reziste mai mult decât la balsamul de rufe clasic, începeți cu doza potrivită.

 

Aici sunt instrucțiunile:

  1. Turnați 5 ml de concentrat în compartimentul pentru balsam de rufe.
  2. Puneți maxim 4 kg de rufe în mașina de spălat.
  3. Selectați programul de spălare și temperatura corespunzătoare în conformitate cu instrucțiunile de pe eticheta hainelor.

 

Ce sortimente de parfum pentru rufe sunt disponibile?

  • Mostre de probă, 5 ml

Pentru mostrele de probă, este simplu. Turnați întregul conținut al pliculețului în compartimentul pentru balsam de rufe și puneți 4 kg de rufe în mașina de spălat.

 

  • Ambalajul de 50 ml

Dacă aveți ambalajul de 50 ml, aveți grijă că aceste ambalaje au capace mai mici. Un capac are un volum de 2,5 ml, așa că veți avea nevoie de două capace pline pentru a obține doza recomandată. 

 

  • Ambalajul de 250 ml și 500 ml

Ambele sticle au capace de 5 ml, astfel este de ajuns să turnați un singur capac plin în compartimentul pentru balsamul de rufe. 

 

Cum să obțineți un parfum mai intens sau mai blând?

Un raport de 5 ml de concentrat la 4 kg de rufe este doza recomandată, dar puteți oricând să reduceți cantitatea de concentrat pentru un parfum mai blând sau să o măriți pentru un efect mai puternic.

 

SFAT: Nu uitați de întreținerea regulată a mașinii de spălat

Praful, murdăria și calcarul pot afecta calitatea spălării și, prin urmare, mirosul rezultat. Pentru ca parfumul de rufe Puella să strălucească la maximum, este extrem de important să vă păstrați mașina de spălat curată și în stare bună de funcționare.

 

Recomandările privind intervalele și metodele de curățare variază în funcție de marca și modelul mașinii de spălat. Când curățați mașina de spălat, urmați cu atenție instrucțiunile din manualul de instrucțiuni.

 

Curățarea regulată a tamburului, a garniturii de etanșare a ușii, a filtrului și a distribuitorului va asigura, că rufele vor fi întotdeauna curate, iar parfumul de pe haine va rezista mai mult timp. În plus, îngrijirea mașinii de spălat prelungește, de asemenea, durata totală de viață a acesteia

 

Căutați parfumurile de calitate pentru rufe de la Puella

La Puella, ne concentrăm să vă oferim doar ce este mai bun - pentru voi, pentru rufele voastre și pentru planeta noastră. Faceți din spălatul rufelor o experiență și lăsați rufele să miroase exact așa cum vă doriți, datorită parfumurilor Puella.

Înapoi la cumpărături