Care este termenul de livrare a comenzii?

Dacă plasați o comandă într-o zi lucrătoare înainte de ora 14:00 pentru produse aflate în stoc, vom ambala și vom expedia comanda în aceeași zi. Pachetul va ajunge la dvs. în 1-3 zile lucrătoare.

 

Totuși, livrarea poate fi afectată de o serie de factori, de exemplu comenzile plasate în weekend sau de sărbători vor fi procesate în următoarea zi lucrătoare, ceea ce poate cauza o ușoară creștere a timpului de livrare.

Alte informații utile:

  • Urmărirea comenzii: Odată ce comanda a fost expediată, vă vom trimite un e-mail cu informații pentru urmărirea comenzii. Veți putea urmări starea sa actuală și timpul estimat de livrare.
  • Schimbarea adresei de livrare: Dacă trebuie să vă schimbați adresa de livrare după ce ați plasat comanda, vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil. Putem face schimbarea adresei dacă pachetul nu se află încă în procesul de livrare.
  • Metode de livrare: Comenzile dvs. sunt livrate prin GLS, Cargus sau FANCourier. Pentru mai multe informații despre metodele de livrare disponibile, consultați pagina: Metode de expediere și plată.


Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de informații suplimentare cu privire la livrarea comenzii dvs., vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin e-mail la support@puellaparfumuri.ro.

Înapoi la cumpărături