Pompiță pentru dozarea parfumului de rufe

Pompiță de dozare pentru distribuirea ușoară, precisă și fără contact a parfumurilor pentru rufe Puella.

 

Achiziționați această pompiță de dozare simplă și practică pentru o dozare confortabilă, precisă și fără contact a parfumurilor noastre de rufe. Poate fi utilizată pentru sticlele de 250 și 500 ml. Are un design atrăgător și, în combinație cu sticluța Puella, va deveni un decor al băii dvs. Fabricată din plastic, o puteți refolosi și puteți doza cu precizie și delicatețe parfumurile noastre de rufe direct în compartimentul pentru balsam de rufe.

Disponibilă în stoc
2,99 lei
Categorie: Toate produsele
Pompiță pentru dozarea parfumului de rufe
Nou

Instrucțiuni de utilizare:

Deșurubați capacul parfumului de rufe, scoateți cu grijă dopul original și înșurubați pompița de dozare. Dacă ați cumpărat pompița de dozare pentru o sticlă de 250 ml, tăiați tubul la lungimea dorită înainte de a-l introduce în sticlă. Pentru a debloca pompița, rotiți partea superioară în direcția săgeții indicate (stânga). Apăsați pompița de mai multe ori pentru a distribui cantitatea dorită de parfum.

 

Doza pentru fiecare stoarcere este de aproximativ 1,5 ml.

 

Ne pasă de compoziția și de calitatea produselor noastre
Fără
metale grele
Vegan
și cruelty free
Fără nanoplastice
și microplastice
Fără parabeni

Parfumurile de rufe nu conțin: metale grele, reziduuri poluante, dioxan, SVHC, parabeni, substanțe PBT/vPvB, microplastice sau nanoplastice.

Nu conține ingrediente de origine animală și nu a fost testat pe animale.

Aveți întrebări?

 

Vă vom răspunde la ele

Răspunsuri
Concepute pentru casa dumneavoastră

 

Parfumurile noastre de rufe se remarcădeoarece, spre deosebire de balsamurile de rufe convenționale, nu înfundă mașina de spălat, nu astupă fibrele rufelor și nu afectează funcționalitatea acestora. Mai mult, formula lor conține un procent ridicat de uleiuri parfumate, asigurând un parfum intens și persistent.

Sfaturi privind utilizarea și dozarea

Fiţi prima persoană care va posta un articol la acest produs!

Nu completaţi acest câmp:
Înapoi la cumpărături