Descoperiți beneficiile detergentului gel Puella în diferite dimensiuni

Pentru lenjerie colorată, albă sau neagră? Pentru haine delicate sau rezistente? Cu detergentul gel Puella, nu trebuie să faceți alegeri dificile. Este potrivit pentru toate tipurile de țesături și are un parfum delicat. Cu trei dimensiuni noi din care puteți alege, dacă sunteți mai mulți acasă, dacă spălați multe rufe sau spălați doar din când în când.

mirosul lenjeriei curate (sursă: Adobe Stock)

5 beneficii ale detergentului gel Puella

Ce beneficii poate avea detergentul gel de rufe? S-ar putea să fiți surprinși. 

 

1. Îngrijirea delicată a hainelor dvs.

Detergentul gel Puella conține agenți de curățare speciali și enzime care elimină eficient murdăria și mirosurile chiar și la temperaturi scăzute. Este potrivit atât pentru spălarea manuală, cât și pentru cea automată, unde curăță delicat și protejează culorile și textura țesăturilor. Datorită acestui fapt, puteți spăla cu el haine delicate, sport sau pentru copii.

 

2. Ușor de combinat cu balsam sau parfum de rufe

Vi s-a întâmplat vreodată ca mirosul de detergent și de balsam de rufe să nu meargă bine împreună? Detergentul gel Puella are un miros subtil, discret, care face ca celelalte substanțe adăugate să iasă în evidență, astfel încât puteți cumpăra orice balsam de rufe sau parfum de rufe cu el.

 

3. Pentru cantități mai mici și mai mari de rufe

Detergentul gel Puella este disponibil în diferite ambalaje - 1 litru, 0,5 litri și 250 ml, în funcție de mărimea gospodăriei, de cantitatea de rufe sau de frecvența de spălare.

 

Ce cantitate de detergent gel să alegeți și de ce?

 

  • Dacă aveți o familie mai numeroasă sau aveți nevoie de detergentul gel pentru spălări mai grele, vă recomandăm să alegeți pachetul de 1 litru. Acesta are capacitatea de 100 de spălări, în funcție de duritatea apei și de cantitatea de rufe. 
  • Pentru familiile mai mici, vă recomandăm pachetul de 500 ml, care are capacitatea de aproximativ 50 de spălări. Acesta conține aceeași cantitate de ingrediente active ca și ambalajul de un litru, astfel încât rufele dvs. vor fi la fel de curate și proaspete.
  • Cel mai mic pachet, este cu un volum de 250 ml, este ideal dacă locuiți singuri sau cu un partener și spălați mai rar. Acest pachet are o capacitate de aproximativ 25 de spălări, în funcție de duritatea apei. Pachetul de 250 ml este, de asemenea, o alegere excelentă pentru călătorii.

 

4. Compoziție sigură și de calitate

Detergentul gel nu conține metale grele și este potrivit și pentru persoanele care suferă de alergii. Nu veți găsi microplastice în el și chiar și veganii se pot bucura de el fără griji.

 

5. Potrivit pentru toate tipurile de mașini de spălat  

Detergentul gel Puella poate fi utilizat într-o varietate de modele și mărci de mașini de spălat, fie că sunt mașini cu încărcare frontală sau superioară sau mașini high-efficiency (HE) care necesită detergenți speciali cu spumă redusă. Gelul este eficient într-o varietate de moduri de spălare a mașinilor de spălat, inclusiv spălare delicată, spălare intensă sau programe economice și ecologice.

 

spălare în mașina de spălat (sursă: Adobe Stock)

 

Avantajele utilizării detergentului gel față de praf

În ce fel este detergentul gel mai bun decât praful?

 

Consum redus, rezistență mai mare

Detergenturile gel sunt mai concentrate decât prafurile de spălare, ceea ce înseamnă că aveți nevoie de mai puțin detergent pentru aceeași cantitate de rufe

 

Dizolvare completă

Spre deosebire de prafuri, gelurile nu lasă urme albe pe haine și nu înfundă mașinile de spălat. Dacă aveți apă dură, gelurile sunt o alegere mai bună, deoarece nu creează un strat de calciu.

 

Fără teama de vărsare în timpul dozării

Gelul este sub formă lichidă, astfel încât este ușor de turnat direct în dozatorul de detergent. Cantitatea corectă este, prin urmare, mai ușor de măsurat decât în cazul prafului. Pur și simplu turnați volumul necesar de gel în funcție de cantitatea și gradul de murdărire a hainelor. Instrucțiunile pot fi găsite întotdeauna pe ambalaj. 

 

Îndepărtare eficientă a petelor

Detergentul gel conține ingrediente concentrate care îndepărtează eficient petele și asigură curățenia țesăturilor. Gelul pătrunde în profunzime în fibre și are ca rezultat haine perfect curate și împrospătate, cu un parfum plăcut.

 

țesături colorate și albe (sursă: Adobe Stock)

 

Eficient chiar și la programe scurte  

Spre deosebire de praf, gelul acționează imediat de la începutul spălării și, prin urmare, atinge o eficiență ridicată chiar și în cazul ciclurilor de spălare scurte.

Fie că aveți multe haine colorate acasă, fie că garderoba dvs. este dominată de negru, fie că trebuie să vă ocupați de grămezile de haine pentru copii, detergentul gel Puella poate face față oricărui tip de rufe și oricărei culori.

Înapoi la cumpărături