Originea mărcii

 

Într-o lume, în care inovația întâlnește necesitatea, marca slovacă PUELLA a devenit un pionier.  Aceasta a împins limitele beneficiilor și efectelor detergenților de rufe și a redefinit experiența senzuală a îngrijirii rufelor.  Prin abordarea sa vizionară și angajamentul neclintit față de excelență, PUELLA a dus conceptul de balsam de rufe la un alt nivel.


Magazinul online Puella a fost lansat pe 25 aprilie 2020, pe fondul pandemiei mondiale, care se tot accentua. Confruntat cu constrângeri omniprezente, dar fără a se lăsa descurajat de provocările care îl așteptau, brandul și-a urmărit fără compromisuri planurile ambițioase.
Dar să ne întoarcem la început:


Cu câteva luni înainte de lansarea magazinului online, echipa Puella era hotărâtă în misiunea lor de a oferi un produs, care să transforme o experiență obișnuită într-o încântare senzorială. Sute de ore au fost dedicate căutând perfecțiunea acestor parfumuri, fără a ne abate din acest drum. Viziunea noastră a mers dincolo de parfumul în sine. Am vrut să creăm un produs care, pe lângă captivarea simțurilor, să întruchipeze calitatea și să creeze o legătură de durată cu utilizatorii săi. Printr-un proces extins de cooperare cu experții în parfumerie, testării interne riguroase și dedicării neobosite, am atins succesul. Am deblocat formula pentru un produs care a câștigat incontestabil titlul de cel mai bun și mai parfumat, în ochii clienților noștri. De asemenea, am introdus standarde stricte și am obținut certificări europene. Ne-am "perfecționat" produsele până la perfecțiune și astăzi putem spune cu mândrie că parfumurile noastre sunt cele mai bune de pe piață.

Inovarea și revoluționarea balsamului de rufe
       

Căutarea perfecțiunii nu s-a oprit doar la realizarea unui produs excepțional. Am proiectat cu meticulozitate toate celelalte produse, etichete și design-ul sticlelor pentru a fi elegante, intuitive și pentru a îmbogăți experiența de utilizare a acestora din toate punctele de vedere. Experiența pozitivă cu produsele noastre este extrem de importantă pentru noi, la fel ca o primă impresie bună și, prin urmare, atenția deplină a fost acordată prezentării capodoperei noastre.Pe o piață în care găsirea unui balsam de rufe de acest calibru era rară, Puella a fost prima, care a apărut, ca la fix. Oferta unică a mărcii nu numai că a adus un parfum excepțional, ci a revoluționat și modul în care a fost folosit balsamul de rufe. Spre deosebire de balsamurile convenționale, Puella a fermecat clienții, dezvăluind, că și o cantitate mică de produs poate fi suficientă pentru a parfuma toată lenjeria cu un miros intens.

Procesul de fabricare a conceptului revoluționar al Puella a fost însoțit de provocări, pe care balsamurile de rufe convenționale nu le pot depăși. Astfel, Puella a convins clienții de calitatea și beneficiile incontestabile ale produsului său. Oferă un parfum intens și persistent, cu beneficiile unui balsam de rufe clasic, folosind doar 5 ml de produs la 4 kg de rufe. Pachetul nostru elegant și stilat de 500 ml este suficient pentru 100 de spălări. Puella a făcut ceea ce părea imposibil până acum.

Satisfacția clientului

și extinderea branduluiTreptat, parfumul Puella a îmbogățit prin mirosul său hainele clienților din toată țara și a început o poveste fermecătoare. Recenziile clienților au început să curgă, fiecare dintre ele atestând farmecul captivant al parfumului Puella. Aceste recenzii au lăsat o impresie profundă asupra clienților, care au simțit puterea de neuitat a parfumurilor Puella și și-au consolidat angajamentul față de marcă.

Vezi mai multe recenzii**


În prezent, ne desfășurăm activitatea în opt țări, unde ne putem lăuda cu un total de peste 15.000 de recenzii de la clienții noștri mulțumiți. Puella visează să devină lider în lumea balsamurilor de rufe.

Angajamentul față de excelență 

și inovație

 

Călătoria în care ne-am angajat cu echipa Puella este un proces constant de inovare și evoluție și este departe de a se încheia. Angajamentul nostru de a oferi excelență depășește triumful nostru inițial. În prezent, dezvoltăm și introducem în mod activ noi produse, care pe lângă simplificarea și îmbunătățirea îngrijirii rufelor, contribuie și la crearea unei experiențe excepționale acasă.Pentru produsele noastre, am selectat fiecare ingredient cu grijă și am acordat atenție fiecărui detaliu pentru a obține calitatea superioară dorită.
Acest lucru se asigură de faptul, că menținem standardele înalte pe care le-am stabilit în 2020.

Baner 1 A V A N T A J E L E   C H E I E 
A   P A R F U M U R I L O R   D E   R U F E   P U E L L A
Baner 1Marca noastră a câștigat încrederea a mii de clienți mulțumiți, care ne-au lăsat peste 15.000 de recenzii din opt țări.

Asistența noastră pentru clienți este la un nivel superior, iar personalul instruit profesional va fi bucuros să vă ofere toate informațiile necesare, să răspundă la întrebări și să rezolve orice complicații. E-mailurile voastre sunt procesate în cel mai scurt timp posibil, prin o abordare profesională.

Apreciem foarte mult comenzile dvs. și ne dorim ca acestea să vă ajungă intacte. Ne ajută cutiile de calitate superioară, în care trimitem clienților noștri produse împachetate cu precizie, iar pentru a proteja produsele din cutie folosim umpluturi calitative. Datorită acestui fapt, pachetul va ajunge la client nedeteriorat chiar și în timpul transportului internațional.

Lucrăm cu cei mai buni transportatori de pe piață pentru a ne asigura că pachetul este livrat clientului cât mai repede și mai sigur posibil. În cele mai multe cazuri, pachetul comandat ajunge la client în trei zile.


Punem accent pe curățenie și calitate, compoziție:
Parfumurile noastre pentru rufe se remarcă prin faptul nu contaminează mașina de spălatnu înfundă fibrele rufelor și nu le afectează astfel   funcționalitatea. În plus, compoziția parfumurilor conține un procent ridicat de uleiuri, care asigură un parfum intens și persistent.

PUELLA – Parfumurile de rufe nu conțin: Clorat de sodiu, metale grele, reziduuri de poluanți, dioxan, SVHC, parabeni, substanțe PBT/vPvB, microplastice sau nanoplastice.

De ce să alegeți produsele Puella? Descoperiți beneficiile:

  • Produsele noastre îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate și respectă reglementările stricte ale UE.
    Suntem dedicați practicilor etice, produsele noastre sunt vegane și nu sunt testate pe animale.
  • O doză mică de parfum în  comparație cu un balsam clasic de rufe - doar 5 ml sunt suficienți pentru 1 spălare și oferă un parfum excepțional.
  • Parfumurile noastre persistente creează o aură captivantă care face ca rufele dumneavoastră să miroase rafinat.
  • Parfumurile noastre sunt potrivite pentru toate tipurile de textile, precum și pentru îmbrăcăminte sportivă și funcțională pentru sportivi și persoanele, care iubesc mișcarea.
  • Ambalaje mici și practicepot fi depozitate ușor și nu ocupă mult spațiu 
  • Bucurați-vă de prospețimea și parfumul de durată al rufelor voastre. Rufele spălate  folosind parfumul de rufe Puella se pot usca și în uscător. Parfumul Puella, care v-a îmbogățit prin mirosul său rufele, nu-și va pierde din intensitatea sa la uscarea rufelor în uscătorul de haine. Pătrunde și persistă  cu aceeași intensitate chiar și după uscarea rufelor în uscător.

Parfumuri pentru rufe
Mergeți la categorie →

Parfumuri de cameră
Mergeți la categorie →

Mostre, pachete cadou
Mergeți la categorie →


MAI MULTE INFORMAȚII
 

Evaluare

Recenzii...

Instrucțiuni de dozare

Îngrijire ...

Întrebări frecvente

Întrebări frecvente...

Transport

Transport

Înapoi la cumpărături