De ce chiar Puella?

potrivit pentru
persoanele alergice

 

Parfumuri de rufe
testate dermatologic

 

livrare în decurs
de 3 zile

 

asistență
pentru clienți

Ne pasă de compoziția și de calitatea produselor noastre

Nu conțin
metale grele

Vegan
și cruelty free

Fără nano-solvenți
și microplastice

Fără
parabeni

Înlocuitor de neegalat pentru balsamul de rufe

Parfumurile noastre pentru rufe sunt concentrate și fabricate pe o bază de ulei cu un procent ridicat de uleiuri parfumate. Parfumurile de rufe Puella sunt un înlocuitor de neegalat pentru balsamul de rufe convențional și reprezintă o alegere convenabilă pentru clienții care doresc să obțină rezultate de calitate, economisind în același timp bani. În comparație cu balsamurile de rufe clasice, produsele noastre se dovedesc a fi o alternativă economică.

Parfum intens și persistent

Înlocuitorii noștri parfumați pentru balsamul de rufe au un scop clar - să vă ofere calitate și un parfum intens care persistă de la prima spălare. Înlocuitorii noștri pentru balsamul de rufe sunt chiar cei mai concentrați din gama lor, dacă îi comparați cu concurenții din segmentul nostru.

Vă puteți baza pe parfumurile de rufe Puella pentru a vă oferi cel mai înalt nivel de parfum care rezistă mai mult decât orice altă marcă. De asemenea, rufele se vor simți incredibil de moi și catifelate la atingere atunci când sunt spălate folosind parfumul de rufe Puella și se pot usca și în uscătorul de rufe.

Varietate de parfumuri

Cu parfumurile noastre de rufe PUELLA aveți posibilitatea de a alege din gama noastră largă de parfumuri. Fie că preferați parfumul dulce al lavandei și vaniliei de la First Dream, combinația proaspătă de flori și citrice de la JaLu, florile exotice Ylang Ylang de la Double Y, experiența condimentată și fructată de la Emija, sau esența florală și fructată de la Frayo, sau cel mai dulce parfum cu aromă florală și fructată de la Queenka. Selecția noastră de parfumuri va satisface pe toți.

Parfumurile de rufe VS balsamurile de rufe clasice

Atunci când folosiți balsamuri de rufe clasice, se întâmplă adesea să trebuiască să măriți doza de până la două sau chiar mai mult pentru a obține efectul dorit. Totuși, acest lucru poate avea efecte negative, cum ar fi înfundarea mașinii de spălat și înfundarea fibrelor rufelor. În plus, o doză medie de balsam de rufe obișnuit vă poate costa până la 2 lei pe spălare.

Puella este cea mai rentabilă alegere în comparație nu numai cu balsamul de rufe obișnuit, ci și cu alte uleiuri de rufe. Cu produsele noastre, puteți fi siguri că rufele dvs. vor fi parfumate și revigorante mult timp după spălare. Cel mai bun preț și cel mai mare pachet al nostru, disponibil la un preț uimitor de 1,5 Lei per dozaj, este conceput pentru 100 de spălări și greutatea sa totală este de numai 0,515 kg (într-un ambalaj compact de 500 ml).

Înapoi la cumpărături